Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Survivor 2024: Συναγερμός στην παραγωγή του Ατζούν - Η απόφαση που δεν έχει πάρει ακόμη ο παραγωγός λίγο πριν από τον τελικό

Ο χρόνος τελειώνει και πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας θέμα

24 Ιουνίου 2024 10:28
Survivor 2024: Συναγερμός στην παραγωγή του Ατζούν - Η απόφαση που δεν έχει πάρει ακόμη ο παραγωγός λίγο πριν από τον τελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει διαρκώς τον τρόπο του να... τραβά το κοινό προς το Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να αποφασίζει ο νικητής να αναδειχθεί μέσω αγωνίσματος.

Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα από τον Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, κάνετε σίγουρα λάθος. Και φέτος, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τον τρόπο για να κρατήσει σε εγρήγορση το κοινό του, οργανώνοντας έναν τελικό που δεν θα έχετε δει ξανά. Εναν τελικό που τον πρώτο λόγο θα έχουν τα αγωνίσματα. Καλά καταλάβατε! Ο αεικίνητος Ατζούν και η ομάδα του θέλουν φέτος η ανάδειξη του μεγάλου νικητή να γίνει μεν στην Αθήνα, αλλά ύστερα από μια σειρά αγωνισμάτων, στα οποία θα λάβουν μέρος οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι.

Το θέμα όμως που έχει γεννηθεί και φαίνεται να αγχώνει το κανάλι που έχει προγραμματίσει τη βραδιά του τελικού στις 26 του μήνα, είναι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share