Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Μετά την κοινή τους συμμετοχή στο Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου το ξεκαθάρισε για τη Μαρία Αντωνά - «Βγαίνοντας από έναν χωρισμό...»

Η αναφορά της στο ριάλιτι, τη σχέση της δημοσιογράφου με τον Λιάγκα, τον Σοϊλέδη και το μονόπετρο του Δάντη

23 Ιουνίου 2024 12:52
Μετά την κοινή τους συμμετοχή στο Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου το ξεκαθάρισε για τη Μαρία Αντωνά - «Βγαίνοντας από έναν χωρισμό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για πολλά θέματα στην εκπομπή I Love Σου Κου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor, τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη και το ειφύλλιο της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μετά τον τραυματισμό μου, μου άφησε ένα κουσούρι. Όταν μπαίνεις σε ένα τηλεοπτικό προγραμμα θα υπάρχουν και αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια. Ακούστηκαν σχόλια όπως "τουρίστρια" από παίκτες που έχουν βιώσει τους τραυματισμούς μέσα στο Survivor. Υπήρχαν εμμονικές συμπεριφορές από παλιούς παίκτες χωρίς να τους έχω κάνει κάτι. Είναι δικαίωμα του Χρήστου Δάντη να πει ότι θέλει, τον έβαζα μέσα σε όλο αυτό. Όταν είδα την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου έκανα μια προπόνηση γιατί τα νεύρα μου δεν ήταν καλά. Είπα στον Χρήστο να μην απαντήσει γιατί σε βλακώδεις πράγματα δεν χρειάζεται», είπε αρχικά σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor και όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν για την ίδια όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Τα σχόλια της Ασημίνας για τον Δάντη, τον Σοϊλέδη και τη σχέση Αντωνά-Λιάγκα

Σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος μάλιστα της έδωσε και δαχτυλίδι, είπε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με φωτογραφίζουν με τον Χρήστο. Νιώθω άβολα όταν είμαστε τσακωμένοι και μιλάνε μαζί του και του ζητάνε φωτογραφία».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη σχετικά με το... κρεβάτι, όπου είπε: «Άκουσα για διάφορα πράγματα που έκανε στην προσωπική του ζωή. Εγώ δε θα τα έλεγα ποτέ στην τηλεόραση».

Για την σχέση Μαρία Αντωνά - Γιώργου Λιάγκα, σχολίασε: «Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο. Βγαίνοντας από έναν χωρισμό βρήκε κάτι άλλο και χαμογέλασε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share