Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor 2024: Πάρθηκε η απόφαση μετά τη Δώρα Νικολή - «Μένει στον Άγιο Δομίνικο...»

Αμήχανη αντίδραση για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι

21 Ιουνίου 2024 23:46
Survivor 2024: Πάρθηκε η απόφαση μετά τη Δώρα Νικολή - «Μένει στον Άγιο Δομίνικο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Στήθηκε ο στίβος μάχης που θα διεξαχθεί live στο Γαλάτσι ο ημιτελικός

Survivor 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Ταξίδη μετά την αποχώρηση

Απέφυγε να πει ποιος θεωρεί ότι θα περάσει στον τελικό, λέγοντας απλώς: «Τα παιδιά έχουν φτάσει στην τετράδα, λογικό είναι να είναι τέλειοι σε όλους τους στόχους. Οι στόχοι είναι απρόβλεπτοι, μπορεί να μην είσαι στην ημέρα σου και να μην το βρεις τόσο, όπως έχει τύχει πάρα πολλές φορές και σε μένα. Τις περισσότερες βασικά».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση που είχε πάρει να αφήσει απέξω την Δώρα Νικολή σε έπαθλο που η κόκκινη ομάδα της είχε τάξει, δήλωσε: «Ήταν μία έντονη στιγμή. Δεν ήταν μόνο δική μου απόφαση βέβαια. Γυρίσαμε πίσω στην καλύβα, κάναμε μία από κοινού συζήτηση.

Το παιχνίδι είναι διαμορφωμένο έτσι που με την πείνα, με τις δυσκολίες που έρχονται μέσα αυτό, πολλές φορές αντιδράμε υπερβολικά. Επηρεαζόμαστε από διάφορα πράγματα. Παρόλα αυτά, υπήρχαν οι αιτίες που πήραμε αυτή την απόφαση, που δεν θέλω αυτή τη στιγμή να συζητήσω και ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

Και για την σχέση της συγκεκριμένης παίκτριας με την Κατερίνα Δαλάκα, σημείωσε: «Υπάρχει μία μεγάλη συμπάθεια, αυτό το γνωρίζουμε όλοι, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο κακό. Ούτε για τους αγώνες μπορώ να είμαι 100% σίγουρος αν τους άφηνε, όσο ήμουν εγώ στο παιχνίδι τουλάχιστον. Τώρα τι δουλειές θα κάνουν έξω ούτε αυτό μπορώ να το γνωρίζω. Αυτό μένει να δούμε, αν θα βγούμε όλοι μαζί παρέα και θα συνεχίσουμε την παρέα όπως και μέσα στο παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος βρισκόταν στο Γαλάτσι, μπροστά από την πίστα στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός την επόμενη εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share