Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 27/05: Ξεμπροστιάζουν την απάτη του Φάνη Μπολέτση μετά το σοβαρό τραυματισμό του! «Ντροπή σου, είσαι κλέφτης»

Το περιστατικό που προκαλεί... τον χαμό και τα ομαδικά «πυρά» τους

27 Μαΐου 2024 07:33
Survivor 2024 trailer 27/05: Ξεμπροστιάζουν την απάτη του Φάνη Μπολέτση μετά το σοβαρό τραυματισμό του! «Ντροπή σου, είσαι κλέφτης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 27/05: Η κατάσταση στο Survivor παραμένει «εύφλεκτη» και στην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου για το ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να επιχειρούν με κάθε τρόπο να τα καταφέρουν, αν και ίσως κάποιοι να... ξεφεύγουν λίγο παραπάνω, θέλοντας να κερδίσουν.

Οι δύο ομάδες, πάντοτε με τη συμμετοχή των Τούρκων All Stars, αναμετρώνται για ακόμη μια φορά στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Η ένταση είναι έκδηλη σε αμφότερες τις πλευρές, όμως ένα περιστατικό είναι αυτό που, με πρωταγωνιστή τον Φάνη Μπολέτση, θα χαρακτηρίσει το παιχνίδι.

Survivor 2024 trailer 27/05: Το περιστατικό με τον Φάνη που γίνεται αφορμή για «πόλεμο»

Ο παίκτης της μπλε ομάδας φαίνεται στο πλάνο να τοποθετεί τα τοτέμ με τρόπο, που θα έπεφταν πιο εύκολα για την ομάδα του, με αποτέλεσμα να κερδίσει έτσι πόντους, με τους αντιπάλους του να το καταγγέλλουν και να αναφέρουν χωρίς δισταγμό, ότι τους κλέβει, ξεμπροστιάζοντάς τον.

Αυτό συμβαίνει και αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Φάνης προσπαθεί να φανεί χαλαρός, όμως η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Χριστόφορος Ταξίδης του πετούν ομαδικά «πυρά», τονίζοντας ότι τον στήριξαν στον τραυματισμό του κι εκείνος τους το ανταποδίδει με αυτή την κλοπή.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share