Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 21/04: «Τούμπα» τα προγνωστικά! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

21 Απριλίου 2024 14:52
Survivor 2024 spoiler 21/04: «Τούμπα» τα προγνωστικά! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 21/04: Με την πιο ανατρεπτική ανακοίνωση από τα χείλη του Γιώργου Λιανού ξεκινά η νέα εβδομάδα στο Survivor. Κόκκινοι και Μπλε προσπαθούν πια να διαχειριστούν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και ακόμη δύο παικτών, όπως όλα δείχνουν.

Η εξαφάνιση δύο παικτών μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «κόψουν» στον αέρα τον Παππά.

Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης, με νέα δεδομένα πια, αφού θα μπορύν να ματσάρουν ελεύθερα άντρες με γυναίκες.

Survivor 2024 spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και σας έχουμε το αρχικό spoiler για το τι μέλλει γενέσθαι στον Άγιο Δομίνικο. Όλα θέλουν πλέον τους Κόκκινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επικράτησης, αφού η απουσία του Τζέιμς σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Διάσημους. Ωστόσο είχαμε τεράστια ανατροπή στα spoiler για ακόμη μία φορά και οι Μαχητές είναι αυτοί που θα κάνει το 1-0.

Survivor 2024 spoiler 21/04: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι δεν επιλέγουν κοπέλα ως πρώτη υποψήφια, αλλά οδηγούνται στην ανάδειξη του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, το οποίο είναι οριστικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share