Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 09/04: Γιούρια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

9 Απριλίου 2024 07:52
Survivor 2024 spoiler 09/04: Γιούρια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 09/04: Αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τον αγώνα τους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε ίσως και τον κορυφαίο αγώνα που έχουμε δει ποτέ ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά στην ιστορία του Survivor. Σε μια αναμέτρηση που κράτησε συνολικά 6,5 ώρες και που είχαν προηγηθεί οι Κόκκινοι ακόμα και με 10-6, οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή αλλά τελικά έχασαν στην τελευταίο μονομαχία και κυριολεκτικά για ένα δευτερόλεπτο.

Όπως ήταν λογικό η κούραση και των δύο ομάδων ήταν τεράστια, ειδικά από παίκτες που αγωνίστηκαν συνεχόμενα όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας από τους κόκκινους, αλλά και οι Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου από τους μπλε. Οι Διάσημοι λοιπόν επικράτησαν, οι Μαχητές πήγαν στην κάλπη και έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογέωργο.

Τι θα δούμε σήμερα όμως; Ποια ομάδα θα κάνει το 2-1, ποιος θα είναι ο 3ος υποψήφιος και ποιος από τους δύο αρχικά υποψήφιους θα την γλιτώσει;

Survivor 2024 spoiler 09/04: Γιούρια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor 2024 spoiler 09/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Σύμφωνα με τις αρχικές διαρροές πάμε και απόψε για μια μάχη που θα τσακίσει κόκκαλα! Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι. Φαβορί, σύμφωνα με την αρχική διαρροή, είναι οι Μαχητές. Φαίνεται πως παίρνουν το αίμα τους πίσω και απόψε κάνουν το 2-1, χωρίς ακόμα να είναι επιβεβαιώμενο 100% το spoiler αυτό.

Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μόλις έχουμε το σίγουρο spoiler από το Survivor 2024 για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας θα σας το μεταφέρουμε, μαζί και τον τρίτο υποψήφιο που θα κλειδώσει και το φύλο της αποχώρησης, τελευταίας πριν το πάρτι της ένωσης. Ποιος θα την γλιτώσει; Η Άιρα ή ο Θοδωρής;

Δείτε με την ευκαιρία το trailer του σημερινού (09/04) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share