Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Λαχτάρα με την Ιωάννα, σωριάστηκε στο χώμα - «Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» (video)

Έτρεχαν πανικόβλητοι Μπλε και Κόκκινοι

14 Μαρτίου 2024 23:47
Survivor 2024: Λαχτάρα με την Ιωάννα, σωριάστηκε στο χώμα - «Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Κόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν γι’ άλλη μια φορά αντιμέτωποι στον στίβο μάχης του Survivor. Με την πίεση, την κούραση αλλά και την πείνα να έχουν βαρέσει… κόκκινο, οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους.

Αυτό φάνηκε και όταν η Ιωάννα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σταυρούλα. Η υπεράνθρωπη προσπάθεια της πρώτης, την έφερε σε σημείο να καταρρεύσει μετά τη λήξη της μονομαχίας. Τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι αντίπαλοι βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό της για να δουν αν η νεαρή παίκτρια είναι καλά και να την βοηθήσουν να πάρει ανάσες.

«Αφήστε τη να πάρει μια ανάσα, παιδιά! Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» αναφώνησε η Μαριλίνα με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor να δείχνει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να κατορθώσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Να πάρω μια ανάσα, ζαλίζομαι» δήλωσε, κατάκοπη, η Ιωάννα για να βρεθεί κοντά της ο γιατρός του Survivor και να την οδηγήσει για τις πρώτες βοήθειες εκτός του στίβου μάχης.

Survivor 2024: Ούρλιαζε στη μούρη του - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη (video)

Survivor 2024: Τα πυρά του κατά του Γιάννη Περπατάρη εξαπέλυσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο αποψινό (14/3) επεισόδιο του Survivor. O παίκτης της μπλε ομάδας εξέφρασε την ενόχλησή του σχετικά με την συμπεριφορά του αντιπάλου του κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, έγινε μια ολόκληρη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες, σχετικά τις φωνές και τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών στους στίβους μάχης, αφού μετά την άλλαγή των ομάδων, κάποιοι από αυτούς επηρεάζονται αρκετά.

Τα 'καρφιά" του Σταμάτη Ταλαδιανού στον Γιάννη Περπατάρη

«Στο συμβούλιο ανοίχθηκε μια κουβέντα σε σχέση με τους πάγκους. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως η δικιά μας πλευρά προσπαθεί συνεχώς να εμψυχώσει τους παίκτες. Δηλαδή ακούω συνέχεια τον Ντάνιελ και τον Σάββα, κάποιες φωνές που προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα μας δίνοντας συμβουλές.

Στον κόκκινο πάγκο όμως δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό. Νομίζω πιο πολύ είναι το γιουχάρισμα, δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον δικό μας παίκτη παρά να εμψυχώσουν τον δικό τους παίκτη...»

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το εξής. Κάποια άτομα τα οποία δεν το αντέχουν, να το αφήσουν και να φύγει μακριά. Αυτό πάει πιο πολύ στη Χρύσα για παράδειγμα που αποσυντονίζεται λόγω των παιδιών. Στη Δώρα, επίσης, που μπορεί να αποσυντονίζεται με τη φωνή του Γιάννη.

Σίγουρα όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει πάντα ο Γιάννης είναι να βγαίνει μπροστά, να πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει. Κάποιοι μπορούν να το αποδεχθούν εκείνη τη στιγμή και να το αφήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Βέβαια και αυτοί που το προσπερνάνε, υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορέσουν και εκνευρίζονται».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share