Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας!

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή, αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

26 Φεβρουαρίου 2024 20:15
Survivor 2024 spoiler 26/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 26/02: Αγώνας δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024 και Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τη δική τους μάχη για να διατηρήσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε τέσερρις νέες προσθήκες παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Τρεις για τους Διάσημους και μια για τους Μαχητές, που δεν κατάφεραν ωστόσο να ανατρέψουν τα δεδομένα. Η απουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τους κόκκινους ήταν τόσο σημαντική που δεν μπόρεσε να καλυφθεί, σε αντίθεση με εκείνη του Φάνη Μπολέτση για τους Μαχητές. Άλλωστε οι μπλε είναι αρκετά δυνατοί στο ανδρικό κομμάτι, οπότε η απουσία του καλύφθηκε.

Σήμερα Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλίαμε ξεκάθαρο φαβορί ξανά τους Μαχητές. Όσο είμαστε στις ίδιες συνθήκες και μέχρι να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες οι Μαχητές θα είναι καθημερινά το φαβορί. Θα καταφέρουν να το επιβεβαιώσουν και στην πράξη όμως;

Survivor 2024 spoiler 26/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor 2024 spoiler 26/02: Ποια ομάδα κερδίζει τελικά την δεύτερη ασυλία;

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν έχουν την ευκαιρία τους και απόψε. Ποιος θα τα καταφέρει; Οι Μαχητές καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Άλλωστε χτες είδαμε, όχι απλά να επικρατούν, αλλά να το κάνουν και με σχετική άνεση. Θα καταφέρουν κάτι αντίστοιχο και σήμερα, Δευτέρα (26/02); Το Athensmagazine.gr σας έχει το επιβεβαιωμένο spoiler.

Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με την οριστική πληροφόρηση του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές θα κάνουν το 2-0. Εύκολα και απλά. Επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά τον τίτλο του φαβορί και στέλνουν στον τάκο τους Διάσημους. Έτσι η κόκκινη ομάδα θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Έλενα Αμανατίδου που βγήκε χτες από την κάλπη. Θα επιμείνουν στο γυναικείο κομμάτι ή θα στραφούν στο ανδρικό; Μείνετε συντονισμένοι και σε πολύ λίγο θα σας έχουμε το spoiler σχετικά με τον δεύτερη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (26/02) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share