Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Με γεμάτες τσέπες αποχώρησε η σύζυγος του Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη - «Ζαλίζει» το ποσό που συγκέντρωσε

Δε θα γυρίσει με άδεια χέρια στο σπίτι!

22 Φεβρουαρίου 2024 08:11
Survivor 2024: Με γεμάτες τσέπες αποχώρησε η σύζυγος του Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη - «Ζαλίζει» το ποσό που συγκέντρωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ηχηρή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor, καθώς η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έπρεπε να βγει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη; Οι φήμες για τροφική δηλητηρίαση και η αλήθεια για την υγεία της! Η απόφαση της ίδιας και των γιατρών

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά τη μονομαχία. Να αναφερθώ, όμως, και στην Όλγα Πηλιάκη, η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και απόψε στην κλινική και λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μη συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Με πόσα χρήματα φεύγει η Όλγα Πηλιάκη;

Όπως έχει γνωστοποιήσει το ίδιο το ζευγάρι, η συμμετοχή τους στα παιχνίδια ήταν κατά κύριο λόγο για να λύσουν κάποια οικονομικά θέματα. Η Όλγα, για τις 7 εβδομάδες που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο και βάσει του ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, είναι πλέον πλουσιότερη κατά 35.000 ευρώ.

Survivor - Ροναλντίνιο: Έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Ατζούν και έβαλε μαγικό «ψαλιδάκι» (video)

O Ροναλντίνιο έκανε... guest εμφάνιση στο Survivor της Τουρκίας, έπαιξε ποδοβόλεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και έβαλε ένα φανταστικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι σε παιχνίδι beach soccer.

H φόρμα είναι πρόσκαιρη αλλά η κλάση είναι παντοτινή! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προανήγγειλε την guest εμφάνιση του Ροναλντίνιο στο Survivor της Τουρκίας και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/2) τα... μαγικά του.

O Ρόνι έκανε την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο με τη φανέλα του αρχηγού των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν αποδέχτηκε την πρόσκληση του Mr. Survivor να παίξουν ποδοβόλεϊ, ενώ έδειξε και τα... κόλπα του σε ένα ματς beach soccer.

Mάλιστα ο άλλοτε «μάγος» της Σελεσάο πέτυχε ένα γκολ με απίθανο ψαλίδι επιπέδου... Ροναλντίνιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share