Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Πετάνε εκτός Survivor τον Τζέιμς Καφετζή! Τελειώνουν το μεγάλο πρότζεκτ του Ατζούν;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Φεβρουαρίου 2024 08:55
Survivor 2024 spoiler: Πετάνε εκτός Survivor  τον Τζέιμς Καφετζή! Τελειώνουν το μεγάλο πρότζεκτ του Ατζούν;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Το Survivor έχει μπει ξανά για τα καλά στην καθημερινότητά μας και το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο! Τι συμβαίνει με τον Τζέιμς Καφετζή, μόλις δύο μέρες μετά την είσοδό του στο ριάλιτι;

Η αλήθεια είναι πως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα ότι ο Ατζούν σκέφεται να επιστρέψει την ψηφοφορία του κοινού ώστε να εξασφαλίσει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο για παίκτες που είναι αγαπητοί στο κοινό και ο ίδιος έχει ποντάρει πολλά για την τηλεθέαση του Survivor. Τέτοιοι παίκτες είναι σίγουρα ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα. Και αν για την τελευταία θεωρείται δεδομένα πως θα φτάσει μακριά, αν δεν έχουμε ξανά καμία παράβαση που θα φέρει αποβολή, για τους άλλους δύο δεν μπορούμε και να το υπογράψουμε.

Και θα μας πείτε εδώ, γιατί δεν είναι δυνατός παίκτης ο Τζέιμς Καφετζής; Ο Τζέιμς του 2021 ναι, ο φετινός όχι θα πούμε εμείς. Ποιο είναι το σχέδιο ώστε να πετάξουν εκτός Survivor τον Ροδίτη παίκτη; Το Athensmagazine.gr έχει το παρασκήνιο.

Survivor 2024 spoiler: Πετάνε εκτός Survivor τον Τζέιμς Καφετζή! Τελειώνουν το μεγάλο πρότζεκτ του Ατζούν;

Survivor 2024 spoiler: Πετάνε εκτός Survivor τον Τζέιμς Καφετζή

Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν λίγο πολύ πως η ψηφοφορία θα επιστρέφει. Δεν είναι άγνωστο σε κανέναν, ούτε όταν τους το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός θα πέσουν από τα σύννεφα. Και έτσι σκοπεύουν να πετάξουν τα φαβορί εκτός Survivor. Πως θα γίνει αυτό; Αν τους βγάλουν υποψήφιους. Δεν είναι τυχαίο που ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί τόσες φορές σ' αυτή την θέση και ρισκάρουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί σε ανάλογη και ο Τζέιμς Καφετζής.

Survivor 2024 spoiler: Πετάνε εκτός Survivor τον Τζέιμς Καφετζή! Τελειώνουν το μεγάλο πρότζεκτ του Ατζούν;

Οι παίκτες του Survivor 2024 γνωρίζουν πως μόλις επιστρέψει η ψηφοφορία ο Τζέιμς θα πάει αέρα τελικό. Αέρα όμως... Έτσι σκοπεύουν να τον τελειώσουν τώρα που δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και δείχνει αδύναμος αγωνιστικά. Τουλάχιστον για άρχη. Μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε, την επόμενη εβδομάδα, να βγαίνει ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος μαζί με άλλους δυνατούς παίκτες. Το σίγουρο είναι πως το Survivor είναι παιχνίδι στρατηγικής και αυτό θα το δούμε καλά τις επόμενες μέρες... Πάντως κάτι θα βρει ο Ατζούν να μην πάει στράφι η συμφωνία του με τον Τζέιμς... Ίδωμεν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share