Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 5/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή, αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

5 Φεβρουαρίου 2024 21:18
Survivor 2024 spoiler 5/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 5/2: Ποιο θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε Δευτέρα;

Όπως είδαμε στα highlights του χθεσινού επεισοδίου (4/2), έγινε ο κακός χαμός στο συμβούλιο με την Μπλε ομάδα να ρίχνει τα πυρά της στη Ζωή Ασουμανάκη.

Η παίκτρια βρέθηκε στο στόχαστρο μετά την απόφαση της να μην αγωνιστεί και οι Μαχητές χαρακτήρισαν τα λεγόμενά της ως δικαιολογίες.

Σύμφωνα με το spoiler για τη δεύτερη ασυλία, οι Διάσημοι φαίνεται πως απόψε θα πάρουν το προβάδισμα.

Ως εκ τούτου, μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε λόγω της συμπεριφοράς της, αλλά και τις χαμηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα συγκριτικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, η Ζωή Ασουμανάκη είναι ένα «χαρτί» που εύκολα μπορούν να κάψουν οι Κόκκινοι, αλλά μην ξεχνάμε οτι στην κάλπη θα βρεθούν ξανά οι Μπλε.

Αν και πολύ θα ήθελαν να γράψουν ξανά το όνομα της Ζωής, θα αναγκαστούν να ψηφίσουν ένα μέλος της ομάδας τους και όπως φαίνεται αυτό θα είναι... γένους θηλυκό.

Survivor 2024: «Χαστούκι» από τον Σωτήρη Λαμάι - «Δαλάκα, Παππάς, Ασημίνα είναι η παρέα που φεύγουν τα βράδια...» - Η σπόντα για τον Σάββα

Survivor 2024: Το δικό του «χαστούκι» έριξε ο Σωτήρης Λαμάι, αποκαλύπτοντας πως η Δαλάκα, ο Παππάς και η Ασημίνα είναι η παρέα που φεύγουν τα βράδια και δε δίστασε να πετάξει σπόντα και για τον Σάββα.

Ο Σωτήρης Λαμάι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για το Survivor και για τις φήμες που θέλουν τρεις παίκτες να αποχωρούν κάθε βράδυ από την καλύβα τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του.

«Η παρέα που φεύγει τα βράδια είναι φαντάζομαι οι κλασσικοί τρεις. Η αγαπημένη ”Αγία Τριάδα”, Δαλάκα, Παππάς, Ασημίνα και μάλλον και ο Σάββας. Δεν ξέρω πού πάνε, ακούγονται πολλά και σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…», αποκάλυψε.

«Είχε ειπωθεί γενικά στον Άγιο Δομίνικο αυτή η φήμη αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο, ότι ίσως κάποια παιδιά τρώνε ή έχουν κάποιες διασυνδέσεις με ”έξω”. Αυτό όμως ήταν ”στον αέρα” δεν υπήρχε κάτι σίγουρο. Η Ζωή ίσως το πέταξε για να ρίξει λάσπη στα παιδιά, είναι χειριστική και πάει όπου την συμφέρει, την άλλη βδομάδα θα είναι άλλου…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

«Ο Φάνης δεν έχει άδικο. Είναι όμως λίγο “ναι μεν αλλά”. Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή να ψηφίζει με βάση την παρέα δεν είναι σωστό.

Κάθε άνθρωπος ξέρει τι θέλει να αποκομίσει από ένα ριάλιτι. Πιθανόν ήθελα να φύγω. Είχα στο μυαλό μου να φύγω. Αν θεωρώ ότι το περιβάλλον δεν μου προσφέρει κάτι πιθανόν να πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον. Περίμενα πιο καθαρά παιδιά απέναντί μου. Όταν δίνουμε “όρκους” και βλέπω ότι αλλάζεις πρώτη εβδομάδα. Ένα από τα παιδιά αυτά ήταν και η Δώρα και Άιρα. Όταν τις προστατεύω και στην πρώτη ψηφοφορία με ψηφίζουν δεν είναι πολύ τίμιο.

Το ποσό που πήρα είναι μηδενικό, μπήκα να πάρω τη δημοσιότητα που ήθελα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share