Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Επανεμφάνιση» Ορέστη Τσανγκ: «Το Survivor πλέον δε μου ταιριάζει, δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» (video)

«Εμεις δεν μπήκαμε στημένοι. Περισσότερο πήγαμε από πάθος, παρά για να γίνουμε γνωστοί»

6 Ιανουαρίου 2024 12:43
«Επανεμφάνιση» Ορέστη Τσανγκ: «Το Survivor πλέον δε μου ταιριάζει, δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον φετινό κύκλο του Survivor αναφέρθηκε ένας παλιός γνώριμος του ριάλιτι επιβίωσης, ο Ορέστης Τσανγκ, για τον οποίο φαίνεται πως είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» κι αρχικά είπε: «Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για το Survivor».

Την ίδια ώρα, Αποκαλυπτική η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν στο Survivor»

«Πλέον δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει, δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, οπότε πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη χρονιά, σε αυτή τη φουρνιά. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για μένα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στους παίκτες που συμμετέχουν την φετινή χρονιά. «Ο Αλέξης Παππάς έχει έναν καυστικό χαρακτήρα και νομίζω ότι είναι μια έξυπνη τοποθέτηση από την παραγωγή για να το κάνει πιο πικάντικο. Μου κάνει εντύπωση που πάνε ξανά η Κατερίνα Δαλάκα κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου», σημείωσε.

Τέλος, αναφορικά με τον κύκλο που συμμετείχε ο ίδιος στο παρελθόν, σχολίασε: «Δεν μπήκαμε στημένοι. Περισσότερο πήγαμε από πάθος, παρά για να γίνουμε γνωστοί».

«Καρφιά» Στάθη Σχίζα για Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα, είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor»

Τα δικά του «καρφιά» πέταξε για την Κατερίνα Δαλάκα ο Στάθης Σχίζας, αναφέροντας πως η αθλήτρια δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα και πλέον είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor.

Ο νικητής του Survivor 2021 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στις γιορτές, ενώ ρωτήθηκε και για τους παίκτες που αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Άρη Σοιλέδη και το Survivor.

«Θα προσπαθήσω να δω την πρεμιέρα του Survivor την Κυριακή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω εάν θα με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια στο παιχνίδι για τρίτη φορά», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία ταξιδεύει για τέταρτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο:

«Η Κατερίνα δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει στο παιχνίδι».

«Είναι οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Παραβίασε πέρσι τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει;», επισημαίνει ο Στάθης Σχίζας με νόημα.

«Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά. Επίσης, δεν περίμενα να πάει ο Παππάς, πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον», καταλήγει ο Στάθης Σχίζας για το φετινό Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share