Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Survivor 2024 spoiler: 5.000 ευρώ την εβδομάδα - Ανατροπή με Σάββα Πούμπουρα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο

8 Δεκεμβρίου 2023 12:44
Survivor 2024 spoiler: 5.000 ευρώ την εβδομάδα - Ανατροπή με Σάββα Πούμπουρα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Όλη η αλήθεια για την είσοδο του Σάββα Πούμπουρα στο Survivor.

Λίγο πριν σας αποκαλύψαμε τον Έλληνα τραγουδιστή που είναι κοντά στο να μπει στο Survivor και τώρα σας φέρνουμε στο φως την αλήθεια για την πρόταση που έγινε στον Σάββα Πούμπουρα για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σας είπαμε πως όσο ζυγώνει η ημερομηνία για την έναρξη του Survivor 2024 τόσο το Athensmagazine.gr θα σας έχει αποκλειστικά παρασκήνια! Πριν λοιπόν ξεκινήσει το ριάλιι θα σας έχουμε αποκαλύψεις σχετικά με τους παίκτες που θα πάρουν μέρος. Αρχικά πληροφορίες μας αναφέρουν πως σε λίγες μέρες ο ΣΚΑΙ θα ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος. Πλησιάζει η ημερομηνία...

Πάμε τώρα όμως να σας αποκαλύψουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τον Σάββα Πούμπουρα και την πρόταση που φέρεται να έχει δεχτεί για να πάρει μέρος στο Survivor! Να σας ξεκαθαρίσουμε πως η πρόταση αφορούσε καθαρά το να πάρει μέρος ως παίκτης και όχι για συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού.

Survivor 2024 spoiler: 5.000 ευρώ την εβδομάδα - Ανατροπή με Σάββα Πούμπουρα!

Survivor 2024 spoiler: Μπαίνει ή όχι στο Survivor ο Σάββας Πούμπουρας;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως και επιβεβαιώνονται και από το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», ο Σάββας Πούμπουρας δέχτηκε πρόταση για να μπει στο Survivor. Αυτό δεν μπορεί να διαψευστεί αφού υπάρχουν μαρτυρίες που τον είδαν να βγαίνει από τα γραφεία της Acun Medya.

Ποια ήταν η πρόταση; 5.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει στην ομάδα των Διασήμων. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο παρουσιαστής το σκέφτηκε καλά αλλά τελικά απάντησε αρνητικά. Άλλωστε αν δεν το σκεφτόταν δεν θα πήγαινε καν στο ραντεβού. Τα έβαλε κάτω και τελικά αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο Survivor. Τώρα αν δεχτεί καλύτερη πρόταση για να μπει αργότερα στο ριάλιτι είναι κάτι που μένει ανοικτό. Και αυτό διότι και η παραγωγή τον είδε να το σκέφτεται αρκετά πριν δώσει την αρνητικά του απάντηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για περισσότερο ρεπορτάζ γύρω από το Survivor 2024. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share