ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Κόλαφος η Σοφιάνα Αβραμάκη: «Αδειάζει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα»

Κόλαφος η Σοφιάνα Αβραμάκη: «Αδειάζει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στην πρώην συμπαίκτρια της, Κατερίνα Δαλάκα αναφέρθηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη την Δευτέρα (24/7) στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του OPEN και ήταν κόλαφος, αναφέροντας ότι δεν πέφτουν από τα σύννεφα μετά τη διαρροή των φωτογραφιών με φαγητό.

Η εντυπωσιακή φυσικοθεραπεύτρια βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Τάκη Καραγκούνια και κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις φωτογραφίες που δείχνουν την αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star με φαγητό στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, η Σοφιάνα Αβραμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν είναι και ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι; Μάλλον, που αποβλήθηκε από το παιχνίδι; Άρα δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα. Ούτε νομίζω πως το έχει αρνηθεί και ποτέ».




«Νομίζω ότι πήγαν να της χρεώσουν κάτι το οποίο δεν είχε κάνει. Τώρα, ο τρόπος που διέρρευσε… Δεν ξέρω… Άκουσα διάφορα, δεν ξέρω τώρα αν κάποιος είναι ικανός να εκθέσει έναν άνθρωπο έτσι».

«Δεν έχω ιδέα για το Survivor All Star 2! Το άκουσα και γω αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά. Επειδή έχω ξαναμιλήσει και έχω πει πως θα ήθελα να πάω όμως στο All Star, γιατί να μην θέλω τώρα;» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

«Με ενέπλεξε κι εμένα σε…»: Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Σοφιάννα Αβραμάκη!

Να ξετυλίξει το κουβάρι της παρεξήγησης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη, την Μαρία Αντωνά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή επιχείρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας (13/3), μέσα από το Happy Day. Η παρουσιάστρια ήταν κόλαφος και θέλησε, αρχικά, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στην διαρροή του ονόματος της Σοφιάννας ότι είχε έρθει πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor, καθώς ανέφερε πως ενέπλεξε και την ίδια.

«Να πω λίγο, γιατί με ενέπλεξε κι εμένα η Σοφιάννα σε αυτό το συμβάν, ότι εκείνη την ημέρα που μου ήρθε ένα μήνυμα από την Μαρία Αντωνά είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί ήδη το όνομα με ένα μπιμπ από την παραγωγή του Survivor, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου. Τότε με κατηγόρησε το κορίτσι, μιλήσαμε αρκετή ώρα και την συμπαθώ. Η Μαρία δεν μου έστειλε αυτό το μήνυμα, μιλάμε γενικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείσω το θέμα. Σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στην Μαρία Αντωνά αλλά είναι σε γνώση της ότι η Σταυρούλα είχε στείλει στην Μαρία γιατί είχε υπονοήσει ότι χώρισε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Η μεν Σοφιάννα δεν έχει στείλει ποτέ εξώδικο στην Μαρία -όπως καταλάβαμε βλέποντας το απόσπασμα από την εκπομπή της Μπακοδήμου-, εννοούσε ένα εξώδικο που έχει σταλεί από την πλευρά της Σταυρούλας στην Μαρία.

«Τότε η Σταυρούλα ένιωσε ότι προσβάλλεται επειδή υπονοήθηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από πλευράς της και γι’ αυτό χώρισε με τον άντρα της. Η Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί που κάποιοι την ενέπλεξαν με τον Μάριο. Από εκεί και πέρα, η Μαρία Αντωνά θέλει να εστιάσει σε αυτό που έχει με τον Άρη και δεν θέλει να μπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό με τη Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί ανθρώπινα».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου