Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Το καρφί της Σταυρούλας για τη Μαρία Αντωνά και το τρίτο πρόσωπο! «Φταίω τώρα να πω...» - Η μπηχτή του Βασάλου για τον Τριαντάφυλλο (Video)

«Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση, δεν πειράζει»

3 Ιανουαρίου 2023 11:52
Survivor All Star: Το καρφί της Σταυρούλας για τη Μαρία Αντωνά και το τρίτο πρόσωπο! «Φταίω τώρα να πω...» - Η μπηχτή του Βασάλου για τον Τριαντάφυλλο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μέσα στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Survivor στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας".

Εκεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί της προς τη Μαρία Αντωνά για τα όσα ακούστηκαν μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά. «Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος έριξε κι αυτός καρφί του για τον Τριαντάφυλλο, όταν σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποιους θα ήθελε να δει να αγωνίζονται απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Παπαδόπουλο με την δημοσιογράφο να του απαντά, οτι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και τότε ο ίδιος απάντησε: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει». Συνέχισε λέγοντας: «Το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού είναι να αντέξεις τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες».

Survivor All Star Spoiler: Προνομιούχος ο Στάθης Σχίζας! Η αποκάλυψη για το "μεροκάματο" της εβδομάδας (Video)

Survivor All Star Spoiler: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star αλλά έκανε και αποκαλύψεις για τους παίκτες που αναχώρησαν σήμερα, 3 Γενάρη για τον Άγιο Δομίνικο!

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor All Star: «Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», πρόσθεσε.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», είπε κλείνοντας.

Δείτε όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που ανυπομονεί και εκείνη να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις αποκαλύψεις που έκανε για τους παίκτες στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share