Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς: «Αυτό γουστάρει να κάνει ο Τριαντάφυλλος, δικαίωμά του»

«Είναι μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου...»

4 Ιουνίου 2023 18:55
Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς: «Αυτό γουστάρει να κάνει ο Τριαντάφυλλος, δικαίωμά του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις νέες του δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend και ήταν κόλαφος για τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ότι γουστάρει.

Σχολιάζοντας την στάση του Τριαντάφυλλου και την υποστήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη που συμμετέχει στο Surivor All Star, ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου, διαφωνώ μαζί του, αλλά τι να κάνω που αυτό γουστάρει να κάνει. Δικαίωμά του». Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μοναδικό παίκτη από το Survivor All Star που δεν πήρε ούτε ευρώ.

Για το εάν θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη: «Καλοφάγοτα, τι να πω, ας βρει και μια καλή κοπέλα. Μακάρι…».

Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Παπάς αντέδρασε στη δημοσιογράφο: «Πρέπει να μιλήσεις με τη μάνα μου γιατί νομίζω επίπεδα κινείστε».

Τι αποκάλυψε για τα τηλεοπτικά του σχέδια;

Survivor All Star: «Έχει μπει...» - Ο Αλέξης Παππάς έδωσε στεγνά τον Στέλιο Χανταμπάκη (Video)

Survivor All Star: Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στην οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς έχει πει ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ύποπτο από την πλευρά του Βασάλου. Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο, ας μην ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν τι αναφορές έχουμε ακούσει για αυτόν, θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολικό. Νομίζω ότι έχει μπει στο στόχαστρο και για αυτόν τον λόγο ψηφίστηκε. Η διπλωματία ξεκινάει να ξεδιπλώνει το κουβάρι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πάρτι της ένωσης, αλλά και την κατάσταση μεταξύ Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι οι πληροφορίες του "λένε" ότι έχουν γίνει διάφορα στο πάρτι της ένωσης. Όταν ακούς κάτι τέτοιο και δεν έχει αποσαφηνιστεί τι έχει γίνει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο... Αν με ρωτάς πώς βλέπω εγώ τη στάση της άλλης κοπέλας στο Survivor, δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα θέμα που δεν έχει ταυτότητα κι έχει αναφερθεί πως είναι complicated μέχρι στιγμής», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τη νέα της σχέση.

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια συζήτηση με την Ελευθερία Ελευθερίου, σίγουρα για να το έχει αναφέρει και ο Τριαντάφυλλος, θα έχει συζητήσει και εκείνος μαζί της. Θα έπρεπε να κάνει αυτό που ένιωθε και αν αυτό που ένιωθε το έκανε ήδη, τότε είναι μια χαρά. Το ότι έγινε μέσα μια αναμπουμπούλα, δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα», είπε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share