Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Θέλω νικητής να είναι ένας βλάχος και χωριάτης όπως εγώ!» - Ξέσπασμα και "καρφιά" από τον Τριαντάφυλλο (Video)

«Σόρι, βρίστε με, πείτε με γραφικό εσείς του Σάκη που βρίζετε συνέχεια, αυτό είναι το επίπεδο»

29 Μαΐου 2023 13:39
Survivor All Star: «Θέλω νικητής να είναι ένας βλάχος και χωριάτης όπως εγώ!» - Ξέσπασμα και
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Open και όπως ακριβώς κάνει και στο Ιnstagram, ευθαρσώς δήλωσε ότι θέλει να είναι νικητής του Survivor ο Νίκος Μπάρτζης, εξηγώντας γιατί. Παράλληλα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν «χείμαρρος» για τον Γιώργο Κόρομι.

«Θέλω νικητής να είναι ένας βλάχος και χωριάτης όπως εγώ!» - Ξέσπασμα και "καρφιά" από τον Τριαντάφυλλο

«Θέλω νικητής του Survivor να είναι ένα λαϊκό παιδί, ένας βλάχος και χωριάτης όπως είμαι κι εγώ,γιατί είμαστε πολλοί, ο Νίκος ο Μπάρτζης. Ούτε καν, δεν πρόκειται να μιλήσω στον Κόρο να είναι καλά το παιδί»

Για το γεγονός ότι απέσυρε τη στήριξή του από τον Σάκη Κατσούλη και πώς θα το πάρει απάντησε: «Όπως θα το πάρει όταν δει τα χιλιάδες μηνύματα που έχουν στείλει επειδή ήταν αδελφός με τον Κόρο. Είναι δυνατόν να είσαι αδελφός με τον Κόρο ρε φίλε;

Ξέχασες τι περάσαμε και τι έλεγε για σένα και πόσο κλάμα ρίξαμε το 21; Σόρι, βρίστε με, πείτε με γραφικό εσείς του Σάκη που βρίζετε συνέχεια, αυτό είναι το επίπεδο. Αλλά του “χωριάτη” στέλνουν τα καλύτερα. Τον βλέπω ότι δεν είναι ο εαυτός του. Μήπως τον βάζουνε μωρέ; Δεν είναι ριάλιτι, δεν είναι παιχνίδι δεν είναι το Survivor που ξέρουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον μεγάλο νικητή - «Θα χάσει το έπαθλο μόνο αν τον διώξει η παραγωγή» (Video)

Survivor All Star: Η κάμερα του OPEN «έπιασε στα πράσα» τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όπως δήλωσε έχει ξεκινήσει από νωρίς την περιοδεία τόσο στην Ελλάδα και όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μοναδικό παίκτη από το Survivor All Star που δεν πήρε ούτε ευρώ.

Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι ο τραγουδιστής είπε «Δεν μιλάω για αυτόν, σιγά μην τον ανεβάσω κιόλας. Βέβαια, μία φορά μίλησα και έφυγες. Αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους. Δεν μπορεί να πετύχει στόχο ούτε στο μισό μέτρο».

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον μεγάλο νικητή

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τον τσακωμό του Μπάρτζη και του Καραγκούνια και το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν τόνισε πως «Μόνο έτσι μπορεί να χάσει ο Μπάρτζης την πρωτιά. Μάλλον βάζουν κάποιον για να τον κάνουν να τσακωθεί, γιατί τον φοβούνται επειδή είναι δυνατός έξω». - «Δε θα φύγει ο Μπάρτζης στο υπογράφω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Αναφορικά με τον Τάκη Καραγκούνια είπε πως «Ο Τάκης νομίζω επίσης θα κάτσει. Είναι κρίμα να φεύγουν για τσακωμό - καλύτερα να τους διώχνει ο κόσμος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share