Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας, άργησε κιόλας»

Η αποστομωτική του απάντηση

3 Ιουνίου 2023 14:07
Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας, άργησε κιόλας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star, δηλώνοντας πως χάρηκε που έφυγε, καθώς είχε αργήσει.

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου… το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», προσθέτει.

«Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες», περιγράφει αμέσως μετά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», σχολιάζει σε άλλο σημείο, ενώ χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντι στον Ηλία Γκότση όσον αφορά την ιστορία πίσω από το πολυσυζητημένο «χαρτάκι».

Survivor All Star: Κόλαφος ο Άρης Σοϊλέδης για Τάκη Καραγκούνια - «Πάνω από 40 παίκτες λένε ότι...»

O Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο J2US, τη συνεργασία του με τη Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και το Survivor All Star, όντας κόλαφος για τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε αρχικά, στη συμμετοχή του στο σόου του Alpha.

«Δουλεύουμε πάρα πολύ, έχουμε εξέλιξη, όλοι αυτό λένε. Έχουμε και τη στήριξη του κόσμου, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε τίποτα. Είναι μια παραγωγή που σέβεται όλα τα παιδιά. Όταν κάποιος είναι ταπεινός, δουλεύει, δεν δημιουργεί προβλήματα κι είναι με τους καλύτερους ανθρώπους σε κάθε πόστο, ανταμοίβεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Survivor All Star, αλλά και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Αρχικά, δήλωσε: «Το βλέπω λίγο αν το πετύχω, μέχρι να με πάρει ο ύπνος».

«Όταν βλέπουμε δύο χρόνια τώρα, πάνω από 40 παίκτες να λένε ότι έχει τσακωθεί με όλους, δεν λένε ψέματα. Κάτι συμβαίνει. Επειδή το έχω ζήσει, δεν τσακώνεται μόνο με τους παίκτες, τσακώνεται με τους καμεραμάν, τους ηχολήπτες, τους ανθρώπους της παραγωγής, είναι μόνιμα έξαλλος», συμπλήρωσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share