Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor All Star!

Οριστικό!

1 Ιουνίου 2023 09:33
Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor All Star!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας στις υποψηφιότητες, με την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια να είναι οι άλλοι δύο παίκτες που θα μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού! Ποιος όμως δεν τα κατάφερε;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler; Μπορεί αυτό που μονοπωλεί προς το παρόν το ενδιαφέρον στο Survivor All Star να είναι το έπαθλο της επικοινωνίας, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για να συναντήσουν από κοντά πρόσωπα της οικογένειάς τους, ωστόσο μετά από αυτό θα έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας!

Survivor All Star spoiler 01/06: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί;

Ποιος είναι εκείνος που θα μας αποχαιρετήσει; Θα είναι άνδρας ή γυναίκα; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση και σημερα Πέμπτη (01.06) από το Survivor All Star αποχωρεί επιτέλους ο Τάκης Καραγκούνιας! Όχι και μεγάλη έκπληξη αφού από χτες σας είχαμε ενημερώσει πως είναι φαβορί για αποχώρηση! Αν κανείς μπορεί να νιώθει έκπληκτος από το αποτέλεσμα αυτό είναι διότι ο Τάκης Καραγκούνιας, όσες φορές είχε βρεί υποψήφιος προς αποχώρηση, που δεν ήταν και λίγες, είχε καταφέρει να παραμείνει πανηγυρικά στο Survivor All Star.

Δείτε με την ευκαιρία και το trailer του σημερινού (01/06) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share