Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star Spoiler 5/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

3 Ιουνίου 2023 09:18
Survivor All Star Spoiler 5/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star Spoiler 5/6: Μπορεί την Κυριακή 4/6 να μην βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ επεισόδιο του Survivor All Star, ωστόσο την Δευτέρα 5/6 επιστρέφει με νέες εξελίξεις. Παράλληλα, ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, όντας κόλαφος για τον Τάκη Καραγκούνια.

Αυτές τις εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες ασυλίες λίγο πριν τα αγωνίσματα γίνουν ατομικά με σκοπό μια θέση στον ημιτελικό και τον τελικό. Την Δευτέρα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με Μπλε και Κόκκινους να μάχονται στο στίβο μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Πλέον στον Άγιο Δομίνικο έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες οπότε οι αγώνες θα κρίνονται στον πόντο.

Survivor All Star Spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους στον αγώνα, θα είναι η... Μπλε! Όπως καταλαβαίνετε, οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφιστούν ανάμεσα τους και να βγει ένας παίκτης προς αποχώρηση.

Survivor All Star: «Καρφιά» από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιζε έναν πολύ καλό ρόλο...» (Video)

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star στις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι δεν θα υποτιμήσει τον εαυτό του να μιλήσει για την ίδια και πέταξε τα δικά της «καρφιά», δηλώνοντας πως ο φαρμακοποιός έπαιζε έναν πολύ καλό ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Στην ζωή μου έχω πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν να ασχοληθώ. Όλα αυτά δεν τα υπολογίζω καν. Δεν έχω κάνει ουδέποτε παρέα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν έχω συναναστραφεί. Έτυχε να τον γνωρίσω από την συμμετοχή μας στο Survivor. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι μαζί του.

Δεν τον γνώρισα ποτέ τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν με ενδιέφερε να τον γνωρίσω. Γνώρισα τον χαρακτήρα του μέσα εκεί κι έπαιζε έναν πολύ καλό ρόλο. Μπράβο του» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο τέλος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την επικοινωνία και την φιλία της με τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share