Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler 31/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

31 Μαΐου 2023 07:46
Survivor All Star Spoiler 31/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 31/5: Το αποψινό επεισόδιο θα είναι ανατρεπτικό, καθώς οι παίκτες που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας θα έρθουν σε επαφή με τους συγγενείς τους. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ φοράει το πιο συναισθηματικό του κοστούμι και μετά από δύο εκπληκτικά αγωνίσματα για τα τοτέμ, περνάει στο έπαθλο που είναι ικανό να κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς παίκτες να κλαίνε γοερά.

Μετά από πέντε σχεδόν μήνες στον Δομίνικο, οι παίκτες, ιδίως οι πιο παλιοί, χρειάζονται ένα κίνητρο για να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι που θα διεξαχθεί σύντομα.

Το έπαθλο αυτή τη φορά δεν είναι ούτε μηνύματα, ούτε βίντεο, ούτε φωτογραφίες, ούτε τηλεφωνική κλήση.

Survivor All Star συμβούλιο

Όπως σας είπαμε λοιπόν, οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το έπαθλο. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης… λαχτάρας άλλωστε, όταν πρόκειται για μαμάδες, μπαμπάδες, κόρες ή αδέρφια.

Ωστόσο, εν προκειμένω, μια ομάδα θα το δείξει περισσότερο στον στίβο μάχης.

Οι Κόκκινοι, έχοντας υποστεί δύο σερί ήττες θα μπουν σαν λυσσασμένα σκυλιά και θα πάρουν το 1ο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας!

Survivor All Star: Το... καβάλησε ο Βασάλος - «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό...» (video)

Survivor All Star: Με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του που είδαμε στο χθεσινοβραδινό (29/5) συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, με τον ίδιο να μη το έχει πάρει όπως φαίνεται και πολύ καλά...

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του:

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά με το δικό του γνωστό ύφος μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share