Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 31/5: Στιγμές κατάρρευσης για τους παίκτες - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που τους «λυγίζει» (Video)

«Το έπαθλο είναι κορυφαίο...»

31 Μαΐου 2023 07:32
Survivor All Star trailer 31/5: Στιγμές κατάρρευσης για τους παίκτες - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που τους «λυγίζει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 31/5: Στιγμές κατάρρευσης θα βιώσουν όλοι οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο, καθώς μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έρχεται να τους «λυγίσει».

Πιο συγκεκριμένα, στο trailer ο Γιώργος Λιανός κάνει λόγο για ένα κορυφαίο έπαθλο και οι δύο ομάδες του Survrvivor All Star ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμά του. Με την ευκαιρία, άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Τάκη και Ηλία.

Πέντε μήνες έχουν περάσει και σιγά σιγά το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του. Έτσι, στο σημερινό έπαθλο επικοινωνίας, η παραγωγή του Survivor All Star φέρνει στον Άγιο Δομίνικο τους συγγενείς των παικτών.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Τάκη Καραγκούνια, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη Μελίνα Μεταξά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να καταρρέουν όταν αντικρίζουν τα δικά τους άτομα.

Δείτε το trailer

Survivor All Star: Το... καβάλησε ο Βασάλος - «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό...» (video)

Survivor All Star: Με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του που είδαμε στο χθεσινοβραδινό (29/5) συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, με τον ίδιο να μη το έχει πάρει όπως φαίνεται και πολύ καλά...

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του:

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά με το δικό του γνωστό ύφος μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share