Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Survivor All Star spoiler 29/5: Έκπληξη μεγατόνων! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

28 Μαΐου 2023 16:08
Survivor All Star spoiler 29/5: Έκπληξη μεγατόνων! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 28/5: Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε (28/5) το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star και αναμένεται απολαυστικό μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ένα ατομικό αγώνισμα, με κάθε παίκτη να παίζει έχοντας ζωές και να προσπαθεί ο ένας να αποκλείσει τον άλλον. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει αυτοκίνητο! Εμείς γνωρίζουμε ήδη ωστόσο ποιος παίκτης θα το κερδίσει!

Επίσης, απόψε θα παρακολουθήσουμε και την ελληνοτουρκική μονομαχία. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας, κάτι για το οποίο ήδη σας έχουμε spoil!

Survivor All Star: Στον τάκο ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star spoiler
Survivor All Star spoiler

Αύριο, Δευτέρα (29/5) θα είναι μια νέα μέρα για τις δύο ομάδες και αρκετά μάλιστα δύσκολη, μιας και θα παίξουν για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η... Μπλε, παρά το γεγονός πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα έχασε σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι θα έρθουν στην πολύ δυσάρεστη θέση μιας και θα πρέπει να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη. Οι άνθρωποί μας λοιπόν μας μετέφεραν πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο.. Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος για φέτος βγαίνει για 2η φορά στον τάκο.

Την πρώτη φορά δεν το πήρε και τόσο καλά, για να δούμε πώς θα το πάρει τώρα... Να υπενθυμίσουμε πως τους πρώτους μήνες ο Βασάλος ήταν γερό φαβορί, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακριβώς το αντίθετο και το twitter δεν σταματά να τον κατακεραυνώνει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share