Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 28/5: Σοκαριστικός τραυματισμός στον στίβο μάχης - Διακόπτεται εκτάκτως ο αγώνας (video)

«Πάγωσαν» όλοι από το πουθενά!

28 Μαΐου 2023 08:31
Survivor All Star trailer 28/5: Σοκαριστικός τραυματισμός στον στίβο μάχης - Διακόπτεται εκτάκτως ο αγώνας (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star trailer 28/5: Μετά και την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star.

Οι παίκτες θα ριχτούν στον αγώνα για να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο και αυτό θα είναι ακόμα ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, που θα οδηγεί πλέον ο καλύτερος παίκτης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας «παγώνουν» ξαφνικά όταν βλέπουν ότι ένας παίκτης τραυματίστηκε.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα πέσει την ώρα που αγωνίζεται και θα χτυπήσει. Οι παίκτες μουδιάζουν και ο Γιώργος Λιανός φωνάζει «Έχει χτυπήσει ο Νίκος Μπάρτζης» και διακόπτει τη ροή του παιχνιδιού. Οι παίκτες γρήγορα πλησιάζουν τον Μπάρτζη να δουν αν είναι καλά. Άραγε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό;

Ο μεγάλος νικητής του επάθλου στο Survivor All Star

Ο αγώνας ολοκληρώνεται βέβαια εν τέλει και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του AthensMagazine.gr, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κερδίζει το αυτοκίνητο!

Survivor All Star: «Ζωή μου...» - Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Εκτός Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μου».

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές», ήταν τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα κατά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός θα συναντήσει ξανά την σύντροφό του Βρισηίδα Ανδριώτου, έπειτα από πολλούς μήνες.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε σε ανάρτηση που αναδημοσίευσε από το twitter: «Σε περιμένω ζωή μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share