Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 25/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Ποιος θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης;

25 Μαΐου 2023 07:55
Survivor All Star spoiler 25/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 25/5: Τέσσερις μπλε είναι στον τάκο αυτή την εβδομάδα, ωστόσο μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει απόψε. Υπάρχει φαβορί;

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, ωστόσο συγκρίνοντας τις δυναμικές των υποψηφίων προς αποχώρηση, ένας φαίνεται να είναι λίγο πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Το φαβορί να αποχωρήσει

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ξανά στον τάκο., Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως είναι ο παίκτης συνώνυμο της παραμονής, Τα ρεκόρ είναι όλα δικά του. Τα ρεκόρ βέβαια είναι για να σπάνε, όσο κι αν μοιάζει δύσκολο να φύγει από το Survivor All Star. Είναι η πρώτη φορά που η θέση του είναι πραγματικά επισφαλής, παρότι είναι παίκτης που φέρνει τηλεθέαση.

Νίκος Μπάρτζης και Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star
Νίκος Μπάρτζης και Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star

O Νίκος Μπάρτζης θα πάει μέχρι τέλους. Ο Ντάφυ θεωρεί πως είναι και φαβορί. Με άλλα λόγια, ο Νικόλας δεν θα φύγει τώρα. Σε καμία περίπτωση. Ο παίκτης των μπλε έχει πολλές συμπάθειες στον κόσμο. Ασχέτως τι λέγεται και τι γράφεται στα social media. Η ένταση με τον Τάκη υπέρ του λειτουργεί. Θα μιλάμε για έκπληξη μεγατόνων αν αποχωρήσει ο αγρότης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε βγει πολλές φορές στον τάκο. Όλες έχει επιβιώσει και δεν ήταν πάντα εύκολο αυτό. Δεν περιμέναμε να τα καταφέρει τόσες πολλές φορές, παρότι σε καμία από αυτές τις φορές που ήταν υποψήφιος δεν ήταν και φαβορί αποχώρησης. Τώρα όμως η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την αποχώρησή του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι rookie στο να βγαίνει στον τάκο του Survivor All Star. Πρώτη φορά είναι που θα κριθεί, θα πάρει θετικές ψήφους και μάλιστα αρκετές. Φαβορί για να πάρει τις περισσότερες θετικές είναι ο Ηλίας. Ακόμα κι από τον Μπάρτζη, λόγω αυτής της πρώτης φοράς. Θα μείνει.

Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor All Star
Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor All Star

Εν τέλει, ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα θα παιχτεί η αποχώρηση. Μικρό προβάδισμα στο να φύγει από τον άγιο Δομίνικο δίνουμε στον Μαρτίκα. Με άλλα λόγια, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι το φαβορί αποχώρησης αυτή την εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share