Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Χαμός με Καραγκούνια και Μπάρτζη - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το σκηνικό (Video)

Δείτε το βίντεο

23 Μαΐου 2023 23:51
Survivor All Star: Χαμός με Καραγκούνια και Μπάρτζη - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το σκηνικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Χαμός επικράτησε στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη να έρχονται αντιμέτωποι στο ματσάρισμα και η ένταση να μην αργεί να έρθει. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση μετά το σκηνικό.

Οι δύι παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε. Την ίδια ώρα και ο Βασάλος έριξε τα πυρά του στον Καραγκούνια.

Ο παίκτης άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε». Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

Survivor All Star: Χαμός με Τάκη και Μαριαλένα - «Αφήστε με να τελειώσω...» (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star», υπήρξε ένταση και έγινε ψιλο χαμός ανάμεσα στον Τάκη και στη Μαριαλένα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας.

«Τα συναισθήματα των συμπαικτών μου δεν με αφορούν. Σίγουρα ο Σάκης θα ήθελε να μείνει ο Κόρο και η Μαριαλένα που είναι πιο κοντά, που είναι φίλοι. Είναι αποδεκτό δεν με πειράζει. Την είδα χθες που στεναχωρήθηκε που έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι και εγώ να έφευγα η Μαριαλένα θα στεναχωριόταν! Αφήστε με να τελειώσω», είπε αρχικά ο Τάκης.

«Είμαι εδώ συνεχίζω και θα δούμε τώρα την πορεία και την εξέλιξη του παιχνιδιού τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο

«Εγώ δεν πήρα καν τον λόγο στο συμβούλιο», απάντησε η Μαριαλένα.

«Εάν δεν αφήσεις τον άλλον να ολοκληρώσει, δεν μπορείς να καταλάβεις και εσύ και ο κόσμος αυτό που ήθελα να πω. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και εγώ να έφευγα θα στεναχωριόσουν», είπε με τη σειρά του ο Τάκης.

«Δεν πήρα τον λόγο χθες στο συμβούλιο, η Μελίνα και ο Σάκης πήραν τον λόγο. Εγώ όποιο και από τα παιδιά να έφευγε θα στεναχωριόμουν», ανέφερε στο τέλος η Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share