Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Κάνει κουτοπόνηρα πράγματα» - Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε την αλήθεια για τις κλωτσιές και τις "ψιλές" με τον Νίκο Μπάρτζη

«Δεν αξίζει καν να είναι εδώ»

24 Μαΐου 2023 22:22
Survivor All Star: «Κάνει κουτοπόνηρα πράγματα» - Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε την αλήθεια για τις κλωτσιές και τις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Το Survivor All Star επέστρεψε μετά από αρκετές μέρες και πριν μπουν στον στίβο μάχης, οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν όσα συνέβησαν μετά τις κλωτσιές και τις "ψιλές" του Τάκη με τον Μπάρτζη στον χθεσινό (23/5) αγώνα. Ο Μαρτίκας πρώτος από όλους βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με τον συμπαίκτη του κατηγορώντας τον πως η πράξη του, το τάκλιν δηλαδή στο πόδι του μισθοφόρου, ήταν επιτηδευμένη, ωστόσο ο Νίκος επιμένει πως προσπαθούν να τον βγάλουν "τέρας", ενώ εκείνος δεν είδε ποτέ τον αντίπαλό του εκείνη τη στιγμή.

Ο Τάκης, τότε, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, και παραδέχθηκε κάποιες από τις κινήσεις και τα λόγια του κατά τη διάρκεια του αγώνα για την συμπεριφορά του προς τον Μπάρτζη, ωστόσο και ο ίδιος επιμένει πως η βαριά κατηγορία του για βωμολοχίες κατά της οικογένειας του Νίκου δεν ειπώθηκαν ποτέ.

Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για τον "ξύλο" με τον Μπάρτζη στο Survivor All Star

«Είδαμε άλλη μία τραγελαφική του Νίκου Μπάρτζη, που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με τη συμπεριφορά του, που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει το αδικημένο παιδί, το λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και έχει μείνει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι το φερέφωνό του πλέον.

Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε ναι σπρωχτήκαμε! Αυτός είχε έρθει από τη δεξιά πλευρά, που έπρεπε να είναι στην αριστερή πλευρά, και μου είχε κλείσει τον δρόμο, με χτύπαγε, με έσπρωχνε κι εγώ έκανα το ίδιο, ναι το παραδέχομαι, αλληλοσπρωχτήκαμε και στο έβγα, το είπαν μέχρι και οι συμπαίκτες του, ότι ήρθε με δύναμη πάνω μου και μου έκανε ποδοσφαιρικό τάκλιν στο δεξί μου πόδι.

Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι, γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω, όμως πότε δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι ούτε οικογένειες που είπε. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει σπίτια και τέτοια να το παίξουν παρακαλώ, γιατί ποτέ δεν το κάνω. Ο άνθρωπος είναι άλα ντάλον! Χάνω τα λόγια μου. Κάνει κουτοπόνηρα πράγματα. Δεν αξίζει καν να είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share