Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Θα πουλήσουν και τη μάνα τους» - «Κόλαφος» από τους Μπλέ για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη (video)

«Είναι άξιοι της μοίρας τους»

2 Μαΐου 2023 21:33
Survivor All Star: «Θα πουλήσουν και τη μάνα τους» - «Κόλαφος» από τους Μπλέ για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Με επίκεντρο την ψήφιση του Στέλιου Χανταμπάκη ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star (2/5) και τους Μπλε να πετούν ανελέητα «καρφιά» για τον τρόπο σκέψης των Κόκκινων. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια στο Twitter για την υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Ηλίας Μπόγδανος έκαναν λόγο για άδικη ψήφο στον Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ενώ δεν παρέλειψαν να πετάξουν τα «καρφάκια» τους στον Τάκη Καραγκούνια και την Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Survivor All Star spoiler 02/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 02/05: Αγώνας δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα και στο τέλος της ημέρας θα έχουμε ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση!

Μετά την πρώτη μάχη της ασυλίας για τη νέα εβδομάδα, ακολουθεί και η δεύτερη όπου θα γίνουν γνωστοί και οι επόμενοι υποψήφιοι! Μετά το τεράστιο έπαθλο με το ταξίδι στην Αγγλία, οι μπλε συνέχισαν το νικηφόρο σερί και επικράτησαν και στη πρώτη μάχη της εβδομάδας για την ασυλία, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βρεθούν στην δύσκολη θέση να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Αυτός ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος για πρώτη φορά βρέθηκε φέτος στην δύσκολη αυτή θέση!

Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα όμως και τα πράγματα ανατρέπονται! Γιατί το λέμε αυτό; Λίγο πολύ μπορείτε να καταλάβετε!

Survivor All Star spoiler 02/05: Έχουμε ισοψηφία! Αυτοί είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 02/05: Η μάχη για την δεύτερη ασυλία! Αυτή η ομάδα κερδίζει και αυτοί είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, που μόλις έφτασαν στα γραφεία μας, απόψε έχουμε ανατροπή δεδομένων και νικητές είναι οι Διάσημοι, μετά από αρκετό καιρό. Έτσι οι μπλε θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, που φήμες θέλουν να έχουμε ισοψηφία και να είναι δύο. Ποιοι είναι αυτοί;

Στην ψηφοφορία του κοινού προς αποχώρηση θα μπουν, πέρα από τον Στέλιο Χανταμπάκη και οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου! Μάλιστα η υποψηφιότητα του πρώτου θα φέρει εντάσεις διότι τελευταία έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και σίγουρα υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες μέσα στην ομάδα των Μαχητών!

Survivor All Star spoiler 02/05: Έχουμε ισοψηφία! Αυτοί είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share