Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 1/5: Τραβάνε όλοι τα μαλλιά τους - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το όνομα που κανείς μας δεν περίμενε να ακούσει!

1 Μαΐου 2023 17:21
Survivor All Star spoiler 1/5: Τραβάνε όλοι τα μαλλιά τους - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler: Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται απόψε (1/5) και μετά το έπαθλο που κέρδισαν οι Μπλε, πηγαίνοντας στο Λονδίνο, οι δυο ομάδες δίνουν άλλον ένα αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη, για κακή τύχη των Κόκκινων, οι Μπλε θα κερδίσουν ξανά και έτσι θα βρεθούν με άνεση στο συμβούλιο του νησιού. Οι Κόκκινοι από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, αυτός θα είναι άντρας και το όνομά του έχουμε να το δούμε καιρό στην κάλπη. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Στέλιος Χανταμπάκης
Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star - Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Πυρά» εναντίον του Βασάλου - «Τους έχει όλους από κοντά, παίζει με τις γυναίκες...» (Video)

Τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor All Star, σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έριξε τα «πυρά» του εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου, που, όπως είπε, τους έχει όλους από κοντά, ενώ παίζει με τις γυναίκες.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας επαγγελματίας παίκτης reality, ξέρει να το διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά και είναι και αρκετά διπλωμάτης. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Λέει στον οποιονδήποτε αυτό που θέλει να ακούσει, οπότε έτσι νομίζω προχωράει και ξεγλιστράει μέσα στο παιχνίδι», δηλώνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Οι παρέες του αλλάζουν πολύ γρήγορα, τους έχει όλους από κοντά και γι’ αυτό τον λόγο δεν ψηφίζεται.

Είναι ένα ομορφόπαιδο, τον κυνηγάνε οι γυναίκες εκεί πέρα. Τις παίζει, γι’ αυτό είναι και επαγγελματίας παίκτης reality», τονίζει.

«Υπάρχουν κάποια παιδιά, όπως ο Ηλίας και η Σταυρούλα, που θέλουν πάρα πολύ να δείξουν στον κόσμο πόσο καλοί είναι.

Πατάνε ένα κουμπί και από ‘κει που είναι διπρόσωποι και κάνουν τα μαγειρέματά τους πίσω από την κάμερα και κράζουν κάποιον πίσω από την πλάτη του, αυτομάτως του λένε: φιλαράκι μου, αδερφέ μου και τέτοια», αναφέρει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας άνθρωπος που εν μέρει λέει αλήθεια αλλά εν μέρει ανακατεύει τα πράγματα προς το όφελός του.

Όταν έρχεται η ώρα του Συμβουλίου και της ψηφοφορίας, μας πλησιάζει και υπάρχει ένα περίεργο μαγείρεμα», σχολιάζει κλείνοντας ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share