Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Τον έδωσε «στεγνά» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα δεν...» (Video)

Κόλαφος η πρώην παίκτρια του reality

25 Απριλίου 2023 15:11
Survivor All Star: Τον έδωσε «στεγνά» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα δεν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον φημολογούμενο χωρισμό ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα και τον έδωσε «στεγνά», αναφερόμενη μάλιστα και στη σύντροφό του.

«Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί. Βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ένας άλλος ανοίγει» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Η αλήθεια είναι πως έχω πει όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό. Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά εκεί γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας την Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πολύ σημαντικό.

Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει ενώπιον κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει, από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να «δίνει» τους φίλους του, τις παρέες για να μένει μία εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το «κασέρι». Η σύντροφός του δεν ήθελε να μου μιλήσει. Δεν πειράζει. Να ζούνε καλά κι ευτυχισμένοι» σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος ήρθε και με βρήκε ευτυχισμένη, μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά, το χαμόγελο…»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, αλλά και για τον καρκίνο, σε μία τρυφερή ηλικία.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Όπως υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του Survivor «ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φωνάζανε “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί. Ο μπαμπάς μου στεναχωρέθηκε με αυτό που μου είπε ο Βαλάντης. Εγώ τον έχω συγχωρήσει».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε μία εβδομάδα ζωής

Σχετικά με τον καρκίνο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επεσήμανε «ο καρκίνος ήρθε στα 27 μου χρόνια. Με βρήκε ευτυχισμένη και ερωτευμένη, με βρήκε να έχω το κομμωτήριό μου και να βγάζω αρκετά χρήματα κάθε μέρα και μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής».

Όσον αφορά την εμφάνισή της εκείνη την περίοδο, σημείωσε “είχα πάρει και περούκα, δεν την έβαλα ποτέ. Την έβαλα μια μέρα και αισθανόμουν γελοία. Μετά από έναν χρόνο ορθοπόδησα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share