Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Πιάστηκαν στα χέρια με το «καλημέρα» στη νέα καλύβα - «Σίγουρα δε θα πάει καλά...» (video)

Άρχισαν τα όργανα...

24 Απριλίου 2023 21:54
Survivor All Star: Πιάστηκαν στα χέρια με το «καλημέρα» στη νέα καλύβα - «Σίγουρα δε θα πάει καλά...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει το νέο επεισόδιο (24/4) του Survivor all star και τα ευτράπελα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή. Από απόψε οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα ζουν κάτω από την ίδια καλύβα και θα αναγκαστούν να συνυπάρχουν με ανθρώπους, που δεν συμπαθούν καθόλου.

Μπορεί στο χθεσινοβραδινό πάρτυ ένωσης να πέρασαν ωραία και οι δύο ομάδες, αλλά με το που πάτησαν το πόδι τους στην νέα του κατοικία, ξεκίνησαν οι γκρίνιες και τα νεύρα.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Οι δύο ομάδες μπορεί να είναι κάτω από την ίδια στέγη (καλύβας), αλλά χώρισαν την περιοχή τους. Οι δύο παίκτες του Survivor all star που δεν άντεξαν πάνω από 5 λεπτά, με τους νέους συγκάτοικους τους, είναι η Μαριαλένα με τον αγαπημένο της, Σάκη. Οι δυό τους έφυγαν απευθείας στην παραλία.

Survivor All Star spoiler 24/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το γλέντι... σχόλασε! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor All Star spoiler: Το γλέντι έχει.... τελειώσει για τους παίκτες του Survivor All Star και τα ακόμη πιο δύσκολα ξεκινούν, μετά την ένωση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα μοιράζονται πια την ίδια παραλία.

Οι παίκτες στο τελευταίο επεισόδιο πλύθηκαν, έβαλαν τα αρώματά τους, ντύθηκαν εντυπωσιακά και κέρδισαν την πίστα με τα τραγούδια τους, με τον Στέλιο Ρόκκο στο τέλος να βάζει «φωτιά» και να συγκινεί, μεταξύ άλλων, με το «Έμεινα εδώ», προσφέροντας μοναδικές στιγμές.

Το πάρτι, λοιπόν, όπως κάθε φορά ήταν μια ξεχωριστή ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά πλέον μπαίνουμε ολοκληρωτικά στην τελική του ευθεία. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρίσκονται πια στην ίδια παραλία, η ίντριγκα και η αγωνία θα πιάσουν «κόκκινο» και μένει να φανεί το ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει στον απόλυτο διαγωνισμό ανάμεσα στους κορυφαίους του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Οι νικητές της πρώτης ασυλίας

Η τελική ευθεία για το Γαλάτσι, λοιπόν, ξεκινά με ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα δώσει το πρώτο ψυχολογικό προβάδισμα στην νικήτρια ομάδα, η οποία θα αναγκάσει την άλλη να ψηφίσει υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο, με τους Διάσημους το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν πάρει... τον αέρα των Μαχητών.

Ποιοι, όμως, θα κερδίσουν αυτή την πρώτη ασυλία; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πια πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Διάσημοι παίρνουν και πάλι το αγώνισμα, αφήνοντας τους Μαχητές να ψάχνουν... μεταξύ τους τα αίτια του γιατί όλο αυτό τον καιρό χάνουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share