Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ηλίας Μπόγδανος - «Δεν είναι αυτός που ξέρω...»

Ο λόγος της στενοχώριας του

18 Απριλίου 2023 22:29
Survivor All Star: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ηλίας Μπόγδανος - «Δεν είναι αυτός που ξέρω...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Ηλίας Μπόγδανος συγκίνησε στο Survivor All Star με την αντίδρασή του, μιλώντας για τον Νίκο Μπάρτζη, που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και «ξέσπασε».

Ακόμη και ο καλός φίλος του αγρότη παραδέχτηκε, πως του έριξε ψήφο παρά το γεγονός, πως στην έξω ζωή κάνουν πάρα πολύ καλή παρέα.

Την Τρίτη 18/4 ο Μπόγδανος ήταν φανερά πεσμένος, αφού τον είδαμε να «σπάει» στην προσωπική του συνέντευξη εξηγώντας, πως δεν αναγνωρίζει το Νίκο, που ήξερε... ο οποίος έχει αλλοιωθεί μέσα στο ριάλιτι.

«Δε δέχεται να μιλήσει σε εμένα, που έχουμε περάσει δύο χρόνια πάρα πολλά μαζί, με πικραίνει, είναι αυτό, που προσπαθώ να κρύψω, για να μην το δουν οι άλλοι και πέσουν...Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός ο Νίκος, που ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor All Star: Πρώην παίκτρια του Survivor μαλλιοτραβήχτηκε με πρώην Σταρ Ελλάς στα μπουζούκια (Video)

Survivor All Star: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν πρώην παίκτρια του Survivor και πρώην Σταρ Ελλάς όταν συναντήθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Η Έλενα Πολυκάρπου έδωσε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες για το σκηνικό που άφησε άναυδους τους υπόλοιπους θαμώνες που βρέθηκαν στο… μάτι του κυκλώνα. Η εστεμμένη βρέθηκε στο φινάλε της Πάολας και του Γιάννη Πλούταρχου και μόλις είδε την πρώην παίκτρια ριάλιτι με την παρέα της κατευθύνθηκε στο τραπέζι της και την… άρπαξε από τα μαλλιά.

Μετά από λίγες ημέρες, αυτή τη φορά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος διαδραματίστηκε το ίδιο ακριβώς περιστατικό με την εστεμμένη και πάλι να επιτίθεται απρόκλητα στην πρώην παίκτρια του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share