ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor All Star: Νέες αποβολές στο ριάλιτι; Σάλος με νέο βίντεο όπου Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος τρώνε από τα σκουπίδια

Survivor All Star: Νέες αποβολές στο ριάλιτι; Σάλος με νέο βίντεο όπου Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος τρώνε από τα σκουπίδια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ασταμάτητες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, με τις αποκαλύψεις και τα… βίντεο να έρχονται με «καταιγιστικό» ρυθμό για τους παίκτες, που παρανομούν, αναγκάζοντας τον Ατζούν σε σύγκληση έκτακτου συμβουλίου.

Μετά την αποβολή Χατζηανδρέου, Δαλάκα, Γκότση και Πιλίδη για την μη τήρηση των κανόνων περί χρήση κινητού, επικοινωνίας με Ελλάδα και κλοπή φαγητού, ήρθε στο φως ένα ακόμα βίντεο να δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει φαγητό από έναν ντόπιο στο δάσος.

Σήμερα (11/4), όμως, προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο-αποκάλυψη στην εκπομπή Breakfast at star όπου δείχνει καρέ καρέ τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια, αλλά και μερικές φωτογραφίες στις οποίες τρώνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Να τονίσουμε ωστόσο πως στο βίντεο ο Κωνσταντίνος φοράει μπλε χρώματα, ενώ τώρα είναι στην Κόκκινη ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει πως τα εν λόγω στιγμιότυπα σίγουρα δεν είναι τωρινά.




Ο εξευτελισμός του ανθρώπινου είδους στον βωμό του χρήματος! Survivor ο καθρέφτης της καθημερινότητάς μας

Ζούμε στην εποχή όπου το χρήμα μπορεί να ρουφήσει και το τελευταίο αίσθημα ανθρωπιάς και αυτοσεβασμού! Και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο ταυτιζόμαστε μ’ αυτό! Ποιος δεν θέλει να έχει όλες τις παροχές στην καθημερινότητά του; Μια ζωή που δεν θα του λείψει τίποτα; Αρκεί το χρήμα για να έρθει η ευτυχία; Πολλοί θα απαντήσουν, ναι; Άλλοι πάλι θα το σκεφτούν καλύτερα αλλά μόλις τους κουνήσεις ένα πεντοχίλιαρο στην μούρη θα ξεχάσουν ανθρώπινες αξίες και πρέπει.

Στην σημερινή κοινωνία έρχεται ένα Survivor να μας αποδείξει στη μουρή τι έχουμε κανατήσει… Δημόσια κατακραυγή για ανθρώπους που τόλμησαν λέει να φάνε κρυφά! Μάλιστα… 5.000 ευρώ την εβδομαδά κοστολογίζεται λοιπόν το βασικότερο αγαθό του ανθρώπου, η τροφή. Και αν τολμήσεις και φας κρυφά αποβάλλεσαι για παραδειγματισμό που τόλμησες να πράξεις κάτι τόσο κακό.

Αποβάλλεται ολόκληρη Ολυμπιονίκης από το Survivor γιατί τόλμησε να λαδώσει για να φάει! Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της από αλλεργικό σοκ για 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Τι αξίες και τι παράδειγμα μπορεί να δώσει το Survivor και το Χ Survivor στις γενιές που θα μας ακολουθήσουν;

Ο βασικότερος θεσμός των ανθρώπινων σχέσεων, η φιλία, να προδίδεται ανάμεσα σε συμπαίκτες για πάρει ο ένας περισσότερα χρήματα από τον άλλον. Μια ανθρωπογαφία δίχως τέλος μπροστά στα πετροδόλαρα ενός ζάμπλουτου Τούρκου παραγωγού. 

Και για να μην λέμε μόνο για το πρότζεκτ του ΣΚΑΙ. Πάμε σ’ άλλα. Γυναίκες να… μισιούνται σε ριάλιτι μόδας και να λιμοκτονούν για να αποκτήσουν καλύτερα κορμιά και να κερδίσουν μια θέση στην… καθημερινότητά μας, είτε μέσω Instagram, είτε μέσω τηλεόρασης! Αυτή είναι η σημερινή μας κοινωνία και τα ριλιάτι είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Δυστυχώς… 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου