Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 10/4: «Βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο! Αποβάλλεται οριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr!

10 Απριλίου 2023 14:19
Survivor All Star spoiler 10/4: «Βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο! Αποβάλλεται οριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler: Της... αποβολής φαίνεται πως γίνεται στο Survivor All Star, με τους παίκτες να εκδιώκονται από την παραγωγή ο ένας μετά τον άλλο και το νέο θύμα να είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης... πιάστηκε στα πράσα, αφού κυκλοφορεί ένα βίντεό της, όπου τρώει από local και στέλνει «φιλάκια», με αποτέλεσμα η παραγωγή να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι αλήθεια, ότι πολλές φορές έχει επιχειρήσει να «καμουφλάρει» τις παρανομίες των παικτών, διώχνοντας ορισμένους και καλύπτοντας άλλους, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η απόφαση είναι μονόδρομος.

Survivor All Star: Ο λόγος που φεύγει η Αφροδίτη Σκαφίδα

Το αποτέλεσμα, κάπως έτσι, θα είναι να αποχωρήσει μια δυνατή παίκτρια από το ριάλιτι. Η Αφροδίτη, άλλωστε, είναι μια καλή αθλήτρια που φέρνει νίκες, έχοντας κι εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, όπως μας είχε αποδείξει στο στιγμιότυπο όπου... κάνει την Πυθία.

Το μαντείο, όμως, έβγαλε χρησμό αποχώρησης και οφείλει να πάρει τη βαλίτσα της, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου, που έφυγε μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινό. Αυτή την φορά, όμως, η παραγωγή είναι αυτή, που το παίρνει πάνω της και αποβάλλει την Αφροδίτη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, σε μια ακόμη αποβολή που σημειώνεται φέτος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share