Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 2/4: Ανεπιθύμητο πρόσωπο και με τη βούλα! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

2 Απριλίου 2023 07:03
Survivor All Star spoiler 2/4: Ανεπιθύμητο πρόσωπο και με τη βούλα! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Έχει αποδειχθεί πως το Survivor All Star είναι το παιχνίδι της ίντριγκας και ουδεμία σχέση έχει αυτό που συμβαίνει σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους. Κάθε μέρα είναι κρίσιμη για όλους και μπορεί από το πουθενά να βρεθούν στη δύσκολη θέση του παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Μια νέα εβδομάδα, λοιπόν, ξεκινά για τις δύο ομάδες με ένα έπαθλο ασυλίας και φαγητού, το οποίο στο τέλος της ημέρας θα κρίνει το ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με ορισμένους να βρίσκονται σαφέστατα στο στόχαστρο, αν και φαίνεται πως τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται… εύκολα θύματα.

Την εβδομάδα που πέρασε, το θύμα ήταν η Ελένη Χαμπέρη. Αφού πρώτα έχασε τις φιλίες της στην παραλία στην προηγούμενη κατάσταση, εν συνεχεία αποχώρησε κιόλας από το ριάλιτι επιβίωσης, σε ένα γεγονός που δείχνει πως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καθένας, λοιπόν, σταθμίζει τα δεδομένα του, αν και ορισμένοι… δεν χαμπαριάζουν και κάνουν, φυσικά, το δικό τους παιχνίδι. Υπό αυτό το πρίσμα, συνεπώς, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας ξεκινούν την νέα εβδομάδα με στόχο την επιβίωση, εν όψει του πρώτου «διπλού» αγωνίσματος.

Όπως μαθαίνουμε, οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο ασυλίας και φαγητού, με τους Μαχητές κάπως έτσι να αναγκάζονται να ψηφίσουν για την αποχώρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μια φορά θα τεθεί στην κρίση του κοινού και μένει να φανεί το πόσο ακόμη θα αντέξει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share