Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Survivor All Star spoiler 31/3: Θρίλερ ανάμεσα σε τρεις η αποχώρηση της Χαμπέρη! Αυτός ο παίκτης ήταν πρώτος στην ψηφοφορία με αδιανόητο ποσοστό

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

31 Μαρτίου 2023 07:30
Survivor All Star spoiler 31/3: Θρίλερ ανάμεσα σε τρεις η αποχώρηση της Χαμπέρη! Αυτός ο παίκτης ήταν πρώτος στην ψηφοφορία με αδιανόητο ποσοστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Ακόμη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star, με την Ελένη Χαμπέρη να αναγκάζεται να σταματήσει... τη δίαιτα της καρύδας και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, παίρνοντας μαζί της σπουδαίες αναμνήσεις από τους συνολικά δύο κύκλους, όπου συμμετείχε, και επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας είδε τους συμπαίκτες της να την υποδεικνύουν τελευταία, μετά τις υποψηφιότητες της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Νικόλα Αγόρου και του Σπύρου Μαρτίκα. Εκείνοι, ωστόσο, κατάφεραν να παραμείνουν, αφήνοντάς την εκτός νυμφώνος στο παιχνίδι, έστω κι αν τα πράγματα φαίνεται πως κινήθηκαν οριακά ως προς την ψηφοφορία του κοινού.

Survivor All Star: Η ανάλυση της ψηφοφορίας των παικτών προς αποχώρηση

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι όσο περνά ο καιρός οι ψηφοφορίες διαρκώς θα εξελίσσονται σε θρίλερ, αφού διαρκώς θα βρίσκονται δυνατοί παίκτες στην κρίση του κοινού, με έρεισμα σε αρκετό κόσμο. Κάπως έτσι κρίθηκε και η περίπτωση της αποχώρησης της Ελένης Χαμπέρη, με την ίδια να αποχωρεί δίνοντας μεγάλη «μάχη» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Ο μόνος που δεν ανησύχησε, αν κρίνουμε από τα ποσοστά, ήταν ο Νικόλας Αγόρου, που συγκέντρωσε... πασοκικά ποσοστά στο 56%, κάτι που σίγουρα θα του έδινε... αυτοδυναμία αν είχαμε εκλογές. Το υπόλοιποι 44% μοιράστηκε, με τον Μαρτίκα να ακολουθεί στο 19%, την Ελευθερία να έχει 14% και την Ελένη να μένει εκτός ριάλιτι με μόλις 11% στην ψηφοφορία του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share