Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 26/03: Νέο "κρυφό" ζευγάρι στο ριάλιτι! Ήταν ήδη μαζί από έξω - Τους "προδίδει" η μίξη των ομάδων (Video)

Νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο

26 Μαρτίου 2023 14:31
Survivor All Star spoiler 26/03: Νέο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 26/03: Νέο "κρυφό" ζευγάρι φαίνεται να υπάρχει στο ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι μάλιστα ήταν μαζί από έξω, με την μίξη των νέων ομάδων να πρόκειται να τους προδώσει! Επίσης, στο "ντάκο" ξανά βρέθηκε ο Ατζούν καθώς απέστειλε και δεύτερο εξώδικο η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορώντας την εταιρεία παραγωγής ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρώην παίκτες του Survivor All Star, Κώστας Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας: «Άκουσα και διάβασα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει ένα ζευγάρι το οποίο ήταν μαζί έξω από το παιχνίδι, αυτό θα φανεί τώρα που γίνεται η μίξη των ομάδων αν είναι αλήθεια ή όχι».

Survivor All Star trailer 26/03: «Ανήκουν στο παρελθόν! Η τράπουλα θα...» - "Κόκαλο" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού (Video)

Survivor All Star trailer 26/03: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star με τους παίκτες να μένουν "κόκαλο" με όσα τους ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Όπως ακούγεται χαρακτηριστκά να λέει στα μόλις 29 δευτερόλεπτα του σημερινού trailer «Οι ομάδες που ξέρετε ανήκουν στο παρελθόν! Η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί!» Παράλληλα, κόλαφος ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις αντιαισθητικές συμπεριφορές συμπαικτών της.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer του Survivor All Star:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share