Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Στο "ντάκο" ο Ατζούν! Απέστειλε και δεύτερο εξώδικο η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Ο όρος του συμβολαίου της που έχει παραβιαστεί

Στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Survivor

26 Μαρτίου 2023 12:20
Survivor All Star: Στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στο "ντάκο" ξανά ο Ατζούν καθώς απέστειλε και δεύτερο εξώδικο η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορώντας την εταιρεία παραγωγής ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος της Ασημίνας η οποία αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιεχόμενο του εγγράφου που κοινοποιήθηκε στον Acun Ilicali. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 26/3.

«Εκδόθηκε το εξώδικο, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει την κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση που αναφέρει ότι μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά».

Εξώδικο Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Ατζούν για το Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 26/3: Νέοι παίκτες, νέα νίκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star spoiler 26/3: Πρώτη ημέρα της αγωνιστικής εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι λογικό ανατρέπονται όλα πια με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!

Τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ φέρνουν τον «αέρα» ανανέωσης που αναμενόταν και όλοι φυσικά περιμένουν να δουν ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία: Διάσημοι ή Μαχητές;

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Γιώργος Λιανός καλεί τις 2 ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο και με αυστηρό και σοβαρό ύφος και απευθυνόμενος στους παίκτες, αναφέρει: «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση! Οι ομάδες που ξέρατε, ανήκουν στο παρελθόν... Η τράπουλα θα ξανά μοιραστεί». Όπως φανταζόμαστε, μετά την ανακοίνωση αυτή, θα γίνει το έλα να δεις...

Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας απόψε 26/3 στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα προσαρμοστεί γρηγορότερα στις νέες αυτές αλλαγές και θα φτάσει πιο γρήγορα στο... νικητήριο 10, θα είναι η νέα Κόκκινη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share