Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 22/03: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

22 Μαρτίου 2023 08:34
Survivor All Star spoiler 22/03: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 22/03: Αγώνας επικοινωνίας σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα για τη νίκη!

Σ' όλα τα χρόνια που είχαν προηγηθεί όλοι οι παίκτες πάντα έλεγαν πως το πιο σημαντικό έπαθλο είναι αυτό της επικοινωνίας, αφού πάνω και από την πείνα είναι η ψυχολογία κι αυτή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για πολλά παιδιά εκεί μέσα!

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί) κόκκινοι και μπλε θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης με στόχο το σημαντικό αυτό έπαθλο! Τις τελευταίες αναμετρήσεις έχουμε δει πως έχουμε κάθε μέρα ντέρμπι με τα ματς να τελειώνουν 10-9 και 10-8 για τη νικήτρια ομάδα, όμως απόψε θα έχουμε μια πιο εύκολη επικράτηση.

Survivor All Star spoiler 22/03: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη απόψε θα ξεχωρίσει από την αρχή και θα επικρατήσει με το εύκολο 10-6! Ποια θα είναι αυτή; Ποια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με άτομα της οικογένειάς της;

Survivor All Star spoiler 22/03: Αυτή η ομάδα θα απολαύσει το έπαθλο της επικοινωνίας απόψε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το σερί των Μαχητών στα έπαθλα επικοινωνίας θα διακοπεί και οι κόκκινοι θα επιστρέψουν στις νίκες, τόσο στο συγκεκριμένο έπαθλο, όσο και γενικά μετά την ήττα που σημείωσαν στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας και έφερε ως επιπλέον υποψήφιους προς αποχώρηση τρια άτομα (Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Κόρομι)!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share