Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 19/3: «Ούτε φιλίες ούτε τίποτα, μόνο κωλοτούμπες...» - Τους ξεσκέπασε όλους ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο... κακός χαμός συνεχίζεται στον Άγιο Δομίνικο

19 Μαρτίου 2023 07:36
Survivor All Star trailer 19/3: «Ούτε φιλίες ούτε τίποτα, μόνο κωλοτούμπες...» - Τους ξεσκέπασε όλους ο Κωνσταντίνος Βασάλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Η κατάσταση στο Survivor All Star συνεχίζει να... μυρίζει μπαρούτι, με τους Μαχητές ειδικά αυτή την εποχή να βρίσκονται σε ένταση, μετά και την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρωτίστως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δευτερευόντως αναλαμβάνουν να βγάλουν στην φόρα τα... άπλυτα της κλίκας Μπόγδανου και Γκότση, με τον πρώτο ειδικά να τα βάζει με την Εύη Σαλταφερίδου, την οποία κατηγορεί για «κωλοτούμπα».

Οι δύο ομάδες, παράλληλα, συναντώνται στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, παλεύοντας και για το έπαθλο φαγητού. Στο συμβούλιο, πάντως, η ίντριγκα... συνεχίζεται για τα καλά, με τον Τάκη Καραγκούνια να επιτίθεται στον Νίκο Μπάρτζη, αν κι εκείνος δε μοιάζει να λαμβάνει ιδιαίτερα υπόψη τα λόγια του.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler 18/3: «Βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο με ζευγάρι που κρύβει επίτηδες η παραγωγή!

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έχει εξελιχθεί επί της ουσίας σε ένα... Power of Love με αγωνίσματα σε λάσπη, σαν αυτή που πέφτει από τον έναν παίκτη προς τον άλλο στο πλαίσιο της ίντριγκας, με πολλά να είναι τα περιστατικά που υποδηλώνουν, ότι ο έρωτας και η πείνα δεν κρύβεται.

Το παιχνίδι επιβίωσης, λοιπόν, δείχνει να έχει επικεντρωθεί στο στοιχείο του ριάλιτι, κάτι που διαπιστώσαμε ειδικά με το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, το οποίο έφερε στον Άγιο Δομίνικο την Ελευθερία Ελευθερίου για ένα ατελείωτο ξεκατίνιασμα, με το άλλοτε ζευγάρι φυσικά να μην έχει πια καμία επαφή.

Survivor All Star: Αυτό είναι το νέο... ζευγάρι του νησιού

Φαίνεται, όμως, ότι δεν πρόκειται για τη μοναδική ερωτική ιστορία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», υπάρχει ένα ζευγάρι, του οποίου το ειδύλλιο ξεκίνησε μόλις πέρασε ένας μήνας στο Survivor All Star, με τους δύο να συναντώνται συχνά και να περνούν ευχάριστα στο δάσος.

Το ερώτημα που προκύπτει, βέβαια, είναι το γιατί η παραγωγή δεν έχει ακόμη προβάλει αυτή την νέα ιστορία. Φαίνεται, ότι προς το παρόν έχεις τους λόγους και ανάλογα με τις ανάγκες θα αναδείξει αυτή την ερωτική ιστορία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share