Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 17/3: Στο όριο του λάθους! Αυτή ήταν η ελάχιστη διαφορά που έδιωξε την Τζο Μαριδάκη από τον Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Μαρτίου 2023 08:05
Survivor All Star spoiler 17/3: Στο όριο του λάθους! Αυτή ήταν η ελάχιστη διαφορά που έδιωξε την Τζο Μαριδάκη από τον Άγιο Δομίνικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor All Star, που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και κάθε εβδομάδα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, με την Τζο Μαριδάκη να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η εβδομάδα αυτή, που ολοκληρώθηκε για το παιχνίδι, ήταν αρκετά δύσκολη για τους Μαχητές, καθώς χρειάστηκε να ψηφίσουν πέντε παίκτες στο σύνολο, για να τεθούν στην κρίση του κοινού, αφού είχαν ηττηθεί σε όλα τα αγωνίσματα ασυλίας απέναντι στους Διάσημους, που με τη σειρά τους πήραν το αίμα τους πίσω.

Κάπως έτσι, το τηλεοπτικό κοινό είχε να διαλέξει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και την Τζο Μαριδάκη. Η τελευταία ήταν εκείνη, που τελικά δεν άντεξε, πήρε τη δάδα της, διέκοψε τη δίαιτα της καρύδας και παίρνει σύντομα το αεροπλάνο της επιστροφής.

Survivor All Star: Τα αναλυτικά ποσοστά της ψηφοφορίας

Και αυτή την φορά, βέβαια, η ψηφοφορία κρίθηκε στο όριο, ειδικά για δύο παίκτες που έμειναν πιο πίσω σε αυτή την πεντάδα υποψηφίων. Για αρχή, βέβαια, ας ξεκινήσουμε από τα... πολύ εύκολα, καθώς Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά μάζεψαν μαζί ένα ποσοστό γύρω στο 70% των συνολικών ψήφων, ενδεικτικό του πόσο τους ήθελε το τηλεοπτικό κοινό να συνεχίσουν στο νησί, αλλά και του γεγονότος ότι έχουν μεγάλη δυναμική.

Πιο πίσω τους βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με ένα ποσοστό στο 17% περίπου, αφήνοντας μονάχα ένα 13% για τους υπόλοιπους δύο. Σε αυτό το ντέρμπι, πράγματι, ο Κωνσταντινίδης επικράτησε ελαφρώς με 7% έναντι 6% της Τζο, σε μια ψηφοφορία που κρίθηκε στη λεπτομέρεια και στο όριο του στατιστικού λάθους, ωστόσο αφού στην παραγωγή διασφάλισαν πως δεν έχει γίνει τίποτα μεμπτό, έδωσαν το «πράσινο φως» στον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει την αποχώρηση της παίκτριας της μπλε ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share