Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer: «Δημιούργησε 7 διαφορετικές ιστορίες! Ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα...» - Άγρια "καρφιά" Πρίαμου για Ελευθερίου και τα "βέλη" της Ελευθερίας (Video)

«Δεν βρήκα καμία υποστρήριξη!»

12 Μαρτίου 2023 07:22
Survivor All Star trailer: «Δημιούργησε 7 διαφορετικές ιστορίες! Ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα...» - Άγρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Χαμός αναμένεται να γίνει σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε από το σημερινό (12/3) trailer γης μαδιάμ γίνεται ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

O καθένας εκατέρωθεν πετάει "βέλη" και κατηγορεί τον άλλον, με την τραγουδίστρια να υπαινίσσεται πράγματα για τον ανδρισμό όλων εκεί μέσα και τον Μάριο να την κατηγορεί ότι πλάθει ιστορίες. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για την μύνηση της Ελευθερίου στον Μαρτίκα.

Δείτε παρακάτω το σημερινό (12/3) trailer του Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 12/3: Μας έπεσε το σαγόνι! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler 12/03: Αγώνας πρώτης ασυλίας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν οι παίκτες τους στο ριάλιτι!

Στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το Survivor All Star μπαίνει σε ακόμη μία αγωνιστική εβδομάδα με μεγάλη μάχη!

Πέραν βέβαια του Στάθη, εκτός Survivor πια βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Από αύριο 12/3 όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται, η ομάδα που κατά πάσα πιθανότητα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη! Ως εκ τούτου, οι Μπλε θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα κι αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor All Star spoiler

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share