Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Μου έχει δοθεί η εντολή να...» - Όλη η αλήθεια για την μύνηση της Ελευθερίου στον Μαρτίκα

Ποιά είναι η μέχρι τώρα κατάσταση ανάμεσα στους δύο παίκτες

11 Μαρτίου 2023 20:09
Survivor All Star: «Μου έχει δοθεί η εντολή να...» - Όλη η αλήθεια για την μύνηση της Ελευθερίου στον Μαρτίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ιδιαίτερα τεταμένες μέσα στο Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει μήνυση μέσω της δικηγόρους του στον παίκτη του reality επιβίωσης.

Η δικηγόρος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Γιούλη Ρετζεπάι διέψευσε στην εκπομπή «Γεια σου» ότι έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία εις βάρος του Σπύρου Μαρτίκα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τις δηλώσεις της κα Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έχει καταστήσει πληρεξούσια δικηγόρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή να κινηθώ για λογαριασμό της νομικά εναντίον του Μαρτίκα. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ούτε από αυτόν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία» τόνισε η δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Βόμβες για Survivor - «Άχρηστος ο Βασάλος, νυφίτσα ο Πιλίδης - Ο Σχίζας έμαθε ότι...»

Survivor All Star: Ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους πρώην παίκτες του reality επιβίωσης, σχολιάζει τα τεκταινόμενα στον Αγιο Δομίνικο, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, σκληρή γλώσσα για τους Σπύρο Μαρτίκα, Γιωρίκα Πιλίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι συνέβη τελικά με τους Πρίαμο, Σχίζα και Δαλάκα;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share