Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 12/3: Μας έπεσε το σαγόνι! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

11 Μαρτίου 2023 14:24
Survivor All Star spoiler 12/3: Μας έπεσε το σαγόνι! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 12/03: Αγώνας πρώτης ασυλίας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν οι παίκτες τους στο ριάλιτι!

Στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το Survivor All Star μπαίνει σε ακόμη μία αγωνιστική εβδομάδα με μεγάλη μάχη!

Πέραν βέβαια του Στάθη, εκτός Survivor πια βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Από αύριο 12/3 όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται, η ομάδα που κατά πάσα πιθανότητα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη! Ως εκ τούτου, οι Μπλε θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα κι αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor All Star spoiler

Survivor Αll Star: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης - Ποτάμι τα δάκρυά του εξαιτίας εξαιτίας του...

Την Τετάρτη 8/3 στο Survivor All Star είδαμε το έπαθλο επικοινωνίας να πηγαίνει στην ομάδα των μαχητών, οι οποίοι είχαν μεγάλη ανάγκη με λάβουν μηνύματα από τον έξω κόσμο, μιας και έχουν μείνει λίγο πίσω στο συγκεκριμένο ''δώρο''.

Έτσι λοιπόν, είδαμε τους περισσότερους να συγκινούνται με τα μηνύματα και τις φωτογραφίες φίλων και συντρόφων με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να βλέπει την κοπέλα και έναν φίλο του. Μάλιστα ο ίδιος στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/3 ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας, πως όλο αυτό τον πήγε πίσω.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: «Το 'ριξε στο σορολόπ» η Ελευθερία Ελευθερίου - Εκτός παιχνιδιού ξανά! (video)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

«Στο έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Πραγματικά είναι κάτι που το χρειαζόμουν πάρα πολύ μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω γιατί δεν ήρθα να κάνω φίλους και παρέες εδώ πέρα. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου που μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη. Είναι ένα αδύναμο μου σημείο, μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται μού λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη.

Πιστεύω ότι η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα μου χωρίς λόγο. Μόνο τρεις εβδομάδες είμαι εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει τόσο πολύ και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω και δεν τα κρύβω κάτω από το χαλί. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που περνάμε μαζί τα τελευταία αρκετά χρόνια και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προσηλωθώ στο στόχο και να μου δώσει δύναμη. Σόρρυ αλλά είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ μέσα. Αυτά..», είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share