Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 5/3: Έρχεται το χάος! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

5 Μαρτίου 2023 08:53
Survivor All Star spoiler 5/3: Έρχεται το χάος! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι ασταμάτητες, με το κοινό μάλιστα να έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθεί αυτές τις μέρες σε καθημερινή βάση, αφού λόγω της τραγωδίας των Τεμπών ορισμένα επεισόδια πήγαν πιο πίσω και, επομένως, προβάλλονται συνεχόμενα.

Η Χριστίνα Κεφαλά αποτελεί παρελθόν, μετά το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με μια νέα εβδομάδα να ξεκινά στο νησί για τους παίκτες, έτοιμη να μας προσφέρει πολλές εκπλήξεις, αφού έχουμε να σας πούμε πως θα υπάρξει ακόμη και οικειοθελής αποχώρηση, ρίχνοντας «βόμβα» στο νησί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, οι Μαχητές μοιάζουν να έχουν ανακάμψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μειώνοντας διαρκώς την απόσταση με τους Διάσημους στις νίκες, με τις πιο πρόσφατες προσθήκες παικτών που έγιναν στις δύο πλευρές να ευνοούν μάλλον την μπλε ομάδα.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και το φαγητό

Στο νέο επεισόδιο, πάντως, έχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας και επάθλου φαγητού, όπως συνηθίζεται πάντοτε στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Είναι ίσως και το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας, καθώς ο νικητής συνήθως αποκτά ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει των επόμενων επάθλων.

Ποια ομάδα, ωστόσο, θα καταφέρει να πανηγυρίσει; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές παίρνουν άλλη μια νίκη και φέρνουν εκ νέου τους Διάσημους σε δύσκολη θέση, καθώς θα χρειαστεί να ψηφίσουν στο συμβούλιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share