Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 04/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

4 Μαρτίου 2023 07:20
Survivor All Star spoiler 04/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/03: Ολοκληρώνεται ακόμα μια εβδομάδα για το Survivor All Star με 4 παίκτες να βρίσκονται στον τάκο και έναν να αποχωρεί, σε ένα επεισόδιο που τελικά αποφασίστηκε να προβληθεί σήμερα λόγω της τραγωδίας των Τεμπών!

Συγκεκριμένα χτες οι Διάσημοι έχασαν και δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δύσκολη θέση να βγάλουν άλλους δύο υποψήφιους, μετά την Χριστίνα Κεφαλά. Έτσι από την κάλπη βγήκαν και τα ονόμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελένης Χαμπέρη, προς έκπληξη αρκετών. Τα τρία κορίτσια λοιπόν μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού, μαζί με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος ήταν ο υποψήφιος από την ομάδα των Μαχητών! Ποιος όμως θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Θα είναι γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση της εβδομάδας ή θα καταφέρουν να «φάνε» τον μοναδικό άνδρα της διαδικασίας.

Survivor All Star spoiler 02/03: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν μπορούσε να επηρεάσουμε κανέναν! Σίγουρο spoiler μόλις έχουμε και δεν επιβεβαίωνονται οι πρώτες πληροφορίες που μιλούσαν μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Survivor All Star spoiler 02/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη!

Πολλοί θα περιμένουν έναν από τα τρια νέα άτομα να είναι αυτό που θα αποχωρήσει, δηλαδή ένας εκ των Παναγιώτη, Χριστίνας ή Ευρυδίκης ωστόσο αρχικά πολλά spoilers στο διαδίκτυο αναφέρουν πως μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι η Ελένη Χαμπέρη! Ωστόσο αυτό δεν επιβαιώνεται!

Από το Survivor All Star αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά!

Survivor All Star spoiler 02/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share