Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#$@ αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου - "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Κεφαλά και Ελευθερίου (Video)

Χαμός στο συμβούλιο - «Θυματοποιεί τον εαυτό της, προσπαθεί να με βγάλει τρελή!»

27 Φεβρουαρίου 2023 07:59
Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#$@ αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 27/02: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε από το trailer ο Νίκος Μπάρτζης πάει να πιαστεί στα χέρια με τον Νικόλα Αγόρου, ενώ η Στέλλα τον κατηγορεί στο συμβούλιο ότι έβρισε την ομάδα της!

Παράλληλα, "ξεμάλλιασμα" γίνεται ανάμεσα στην Χριστίνα Κεφαλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, με την πρώτη να λέει ότι ως νέα πάικτρια ήταν αναμενόμενο να ψηφιστεί, με την τραγουδίστρια να την καυηγορεί ότι θυματοποιεί τον εαυτό της και ότι προσπαθεί να την βγάλει τρελή. Παράλληλα, δείτε εδώ το «ξεκατίνιασμα» της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (27/02) trailer του Survivor All Star:

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε - Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να...

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share