Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Ξεκατίνιασμα» Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο - «Φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας...»

Την έπιασαν οι ζήλιες...

26 Φεβρουαρίου 2023 21:31
Survivor All Star: «Ξεκατίνιασμα» Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο - «Φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Survivor all star είναι και θα είναι το όνομα του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος έχει μπλέξει τα ερωτικά του ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου - που είναι μέσα στο παιχνίδι - αλλά και στην Καρολίνα Καλύβα, που τον περιμένει πίσω στην Ελλάδα.

Μετά μάλιστα το έπαθλο επικοινωνίας και το όλο νόημα μήνυμα της Καρολίνας στον Κύπριο παίκτη είδαμε τον τελευταίο, πως θέλει να αφήσει πίσω τα ερωτικά τους. Η Ελευθερία από τη μεριά της μετά την έκρηξη, που έκανε λέγεται, πως είναι και πάλι μαζί του. Την Κυριακή 26/2 ωστόσο η Ελευθερία ξεκαθάρισε, πως βλέπει στο λαιμό του το κολιέ, που του είχε δώσει η Καρολίνα κάτι, που όσο να ναι τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 26/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση!

Τα νέα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε - Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να...

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share