Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος... δεν είναι ακόμη σίγουρος ποιος είναι ο Ανδριανός - «Μάλλον είναι αυτός που...»

Τελικά... μάλλον τον θυμήθηκε

23 Φεβρουαρίου 2023 21:23
Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος... δεν είναι ακόμη σίγουρος ποιος είναι ο Ανδριανός - «Μάλλον είναι αυτός που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αδιανόητη στιγμή πρόσφερε στο πανελλήνιο ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μέσω του Survivor All Star και του επάθλου επικοινωνίας βρέθηκε σε θέση να... απορεί ποιος το έστειλε το φωνητικό μήνυμα.

Ο φίλος του, Ανδριανός, μίλησε στο έπαθλο για τον ζαχαροπλάστη, αλλά εκείνος στο τέλος αναρωτήθηκε ποιος είναι ο άνθρωπος, που του έστειλε το μήνυμα. Στο επόμενο επεισόδιο, βέβαια, μάλλον διαλευκάνθηκε η υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο περί ου ο λόγος μάλλον είναι ο διαχειριστής του fan club του Κώστα, που μάλιστα σύμφωνα με τον παίκτη του ριάλιτι συμμετείχε και στο «The Voice». Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Κώστας... ακόμη δεν είναι σίγουρος για το ποιος έστειλε το μήνυμα.

Survivor spoiler 23/02: Ανατρέπονται τα πάντα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα!

Τέλος εποχής στο Survivor και το Survivor All Star για τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος σήμερα αποχαιρετά μια και καλή τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα και την οικογένειά του. Ποιος είναι αυτός;

Survivor Spoiler: Η εβδομάδα των εκπλήξεων στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε και το λέμε αυτό με βάση τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση!

Οι τρεις ασυλίες ολοκληρώθηκαν και οι δύο ήττες των Διασήμων έφεραν εκπλήξεις στους υποψήφιους ενώ η μια ασυλία που έχασαν οι Μαχητές έφερε στην κάλπη ίσως το πιο αναμενόμενο όνομα, μετά και την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι υποψήφιος, παρότι οι κόκκινοι έχασαν δύο ασυλίες, ενώ έβγαινε τις προηγούμενες εβδομάδες με μια χαμένη ασυλία και στον τάκο βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Γιώργος Κόρομι! Από την πλευρά των μπλε υποψήφια είναι η Μελίνα Μεταξά, που δείχνει ο εύκολος στόχος των συμπαικτών της για να την βγάλουν εκτός Survivor και να κερδίσουν ακόμα μια εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι και παράλληλα 5.000 ευρώ!

Survivor spoiler 23/02: Ανατρέπονται τα πάντα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα!

Survivor spoiler 23/02: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη;

Ποιος φαντάζει ως φαβορί για αποχώρηση; Πολλοί σίγουρα βλέπουν ως αδύναμη παίκτρια την Μελίνα Μεταξά, λόγω του τραυματισμού, αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αποχωρήσει η Αφροδίτη ή ακόμα και ο Κώστας.

Πάμε όμως στο τελικό αποτέλεσμα! ΒΟΜΒΑ! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι γυναίκες της παρέας σάρωσαν σε ψήφους με αποτέλεσμα η αποχώρηση να κριθεί μεταξύ των δύο ανδρών και το μεγάλο φαβορί, ο Γιώργος Κόρομι να την γλιτώνει στο... τσακ!

Επομένως παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Survivor spoiler 23/02: Ανατρέπονται τα πάντα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share