Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ποιος είναι αυτός;»: Δάκρυσε το Πανελλήνιο με τον Κώστα Παπαδόπουλο που δεν γνώριζε τον φίλο του που εμφανίστηκε στο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star!

Δεν μπορούσε να τον θυμηθεί με τίποτα ο ζαχαροπλάστης!

23 Φεβρουαρίου 2023 08:28
«Ποιος είναι αυτός;»: Δάκρυσε το Πανελλήνιο με τον Κώστα Παπαδόπουλο  που δεν γνώριζε τον φίλο του που εμφανίστηκε στο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έπαθλο επικοινωνίας για τους κόκκινους παίκτες του Survivor All Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει την μπλε, λαμβάνοντας έτσι τα ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor All Star, αρχικά έλαβε μήνυμα από τον φίλο του Ανδριανό, τον οποίο ωστόσο δεν αναγνώρισε από τη φωνή του. Ακούγοντας προσεκτικά το μήνυμα, ο παίκτης του Survivor All Star γύρισε και κοίταξε γεμάτος απορία τους συμπαίκτες του.

«Ποιος είναι αυτός;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, λέγοντας πως… κόλλησε το μυαλό του. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον αποστολέα του μηνύματος, λέγοντας ωστόσο «ευχαριστώ» για τα καλά του λόγια και τις θερμές ευχές για την πορεία του στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share